OKI introduceert nieuw Channel Partnerprogramma

OKI introduceert nieuw Channel Partnerprogramma

OKI Systems introduceert het nieuwe ‘Shinrai Partnerprogramma’. OKI Europe heeft dit ‘Unified Channel Partner Programme’ in heel Europa uitgerold met als doel de relatie met bestaande en nieuwe partners te versterken en uit te breiden.

Het Shinrai Partnerprogramma is gericht op succes via een partnerschap op basis van wederzijds vertrouwen tussen OKI en zijn partners, door het creëren van nieuwe zakelijke mogelijkheden. Het Shinrai initiatief is een uitgebreid, Europa-breed partnerprogramma waar onder meer sales-, bonus-, loyaliteits- en trainingsprogramma’s, en marketingondersteuning in zijn opgenomen.

Verschillende niveaus
Het OKI Shinrai Partnerpprogramma werkt op een aantal niveaus, waaronder Executive Partner, Premium Partner, Business Partner en gespecialiseerde E-commerce Partners.

Ieder partnerniveau is gebaseerd op het specifieke zakelijke model van de reseller en het niveau van integratie en betrokkenheid bij OKI en biedt verschillende voordelen, waaronder verschillende niveaus van zakelijke ondersteuning en beloningsprogramma’s.

Premium, Executive en E-commerce Partners ontvangen een ‘geautoriseerde partner’ certificering en een Shinrai Partnerprogramma contract, ontworpen om de relatie te versterken en de wederzijdse voordelen van een nauwe samenwerking te benadrukken. Extra ondersteuning wordt geleverd door een betrokken account manager, wiens rol het primair is om resellers te helpen bij het behalen van hun verkoopdoelstellingen. Het vaststellen van sales targets vormt een onderdeel van iedere overeenkomst en de bijbehorende bonusstructuur is ontworpen als beloning voor de investering in de producten en diensten van OKI.