2min Security

Training voor betere informatiebeveiliging bij SANS

Training voor betere informatiebeveiliging bij SANS

Security experts van SANS Institute verzorgen maandag 26 tot en met zaterdag 31 januari 2015 een diepgaande training voor betere informatiebeveiliging. Deze vindt plaats in het Radisson Blu Royal Hotel in het centrum van Brussel. Tijdens de avonduren worden er aanvullende presentaties gegeven en is er volop gelegenheid om met de SANS instructeurs en vakgenoten te netwerken. Deelnemers die zich voor 10 december inschrijven krijgen een vroegboekkorting.

 

SANS Brussel 2015

Het SANS Brussel 2015 programma bestaat uit diverse modules over penetratietesten, forensisch onderzoek, incidentverwerking en de nieuwe SEC511-opleiding voor het continu monitoren van security operaties. In SEC511 wordt aandacht besteed aan Defensible Security Architecture, Network Security Monitoring (NSM), Continuous Diagnostics & Mitigation (CDM) en Continuous Security Monitoring (CSM). Deze wordt verzorgd door SANS Principal Instructor Eric Conrad om organisaties en Security Operations Centers (SOC) beter voor te bereiden op het analyseren van bedreigingen en detecteren van alle afwijkingen veroorzaakt door cybercriminelen. Verder staan op het programma:

  • SEC504: Hacker Tools, Techniques, Exploits and Incident Handling
  • SEC642: Advanced Web App Penetration Testing and Ethical Hacking
  • FOR508: Advanced Computer Forensic Analysis and Incident Response

Meer informatie en aanmelding

 

Over SANS Institute

SANS Institute is een coöperatieve organisatie voor onderzoek en opleiding, opgericht in 1989. Het is verreweg de grootste en meest vertrouwde opleider voor informatiebeveiliging en certificering ter wereld. De SANS-instructeurs verzorgen meer dan 50 verschillende opleidingen en 200 online live cyber security trainingen. GIAC, een partner van SANS Institute, verzorgt ook nog 27 technische certificeringen voor IT-security en het onafhankelijke SANS Technology Institute master degree opleidingen in cyber security. Als aanvulling op de opleidingen heeft SANS een groot aanbod van gratis resources, zoals projectbeschrijvingen, onderzoeksrapporten, nieuwsbrieven en onderhoudt het een waarschuwingssysteem voor online aanvallen, genaamd het Internet Storm Center. De kern van SANS bestaat uit een groot aantal beveiligingsexperts bij overheden, bedrijven en universiteiten in de wereld, die samenwerken om hun collega informatiebeveiligers te helpen.