Onderbuikgevoel of data? 14 & 15 september Big Data Expo!

big data expo logo nu Data Insights Week

Wie graag meer datagedreven wil werken en beter rendement wil behalen uit data moet op 14 & 15 september zeker langskomen op de Big Data Expo 2022 in de Jaarbeurs Utrecht. Het tweedaagse event biedt oplossingen, van cloud computing tot data visualization en van data security tot ML/AI.

Met meer dan honderd exposanten kun je sparren over de juiste datatools en tal van andere vraagstukken en expertise en ervaringen delen. Het lezingenprogramma zit boordevol presentaties met inspirerende cases, herkenbare uitdagingen en direct toepasbare tips.

Niet alleen de mogelijkheden komen aan bod. Ook beveiliging speelt op de beurs een prominente rol. Zo geeft Petra Oldengarm van Cyverveilig Nederland een boeiende lezing over ransomware en wat je ertegen kunt doen. Bezoekers krijgen ook een kijkje in de keuken van de datastrategie bij McDonalds. Zij vertellen alles over hun ‘Data Informed Decision Making culture’.

De Big Data Expo is dus hét #1 data-event van het jaar. Of je nu al een vergevorderde datastrategie hebt of wanneer je juist de eerste stappen wilt zetten; op de Big Data Expo vind je de oplossingen. In een of twee dagen ontdek je de nieuwste datatrends en -ontwikkelingen, krijg je praktische handvaten en verrassende inzichten. Meld je daarom net als duizenden van je collega’s direct gratis aan.

Enkele highlights uit het programma:

Neem alvast een kijkje in het uitgebreide programma.

Lees ook:
  • Leer alles over Data en AI van Picnic, HEMA, Lightyear en Jumbo
  • Vind hier de tools om jouw data-ambities te verwezenlijken

Gerelateerde berichten...

X