Vind hier de tools om jouw data-ambities te verwezenlijken

Data verzamelen en implementeren houdt organisaties volop bezig. Er liggen volop mogelijkheden om meer over klanten te weten te komen. Maar hoe pas je deze data succesvol toe? Dit is een vraag die leeft binnen veel bedrijven en op de Big Data Expo vind je het antwoord hierop. Deze vakbeurs wordt op 14 en 15 september georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht en is het nummer 1 data-evenement van de Benelux. Als dataprofessional is het dan ook een must om deze beurs te bezoeken.

Wat levert een bezoek aan dit evenement je op?

Wanneer je een serieuze data-ambitie hebt, biedt de Big Data Expo jou alle ingrediënten om hier succesvol mee te werken. Zo is een bezoek aan dit evenement aan te raden als je:

● Betere inzichten wilt krijgen in je klantgedrag
● Processen wilt optimaliseren en/of automatiseren
● Input wilt verzamelen als hulpmiddel bij het maken van strategische beslissingen
● Innovatievere producten of diensten wilt ontwikkelen
● Of op een andere manier wilt anticiperen op de toekomst

Deze tweedaagse vakbeurs biedt het grootste aanbod aan data-oplossingen. Je vindt hier namelijk meer dan 100 innovatieve exposanten uit de datasector. Zij presenteren hier uiteenlopende producten en diensten op het gebied van het collecteren, genereren, analyseren, optimaliseren en/ of toepassen van big data. Een bezoek aan de beurs levert jou kennis op van de allernieuwste datatrends & ontwikkelingen en pasklare tips & tricks. Je gaat dus ongetwijfeld geïnspireerd naar huis.

Inspirerende lezingen van grootheden uit de branche

Naast een uitgebreide beursvloer met exposanten beschikt de Big Data Expo ook over een lezingenprogramma. In totaal zijn er 8 lezingenzalen en 1 keynotezaal waar inspirerende sessies worden gehouden door topsprekers uit de branche. Luister bijvoorbeeld naar het verhaal van sprekers van grootheden als Lightyear, Royal Schiphol Group, Rabobank, Picnic, Omoda, NS, Philips, McDonald’s en HEMA. Het volledige lezingenprogramma vind je op de website van de Big Data Expo.

Zowel de beursvloer als het lezingenprogramma is zeer gevarieerd. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat ieder relevant en actueel thema binnen de sector uitgebreid aan bod komt.
Hieronder vind je een selectie van de thema’s die voorbij zullen komen tijdens de beurs:

● Business Intelligence
● Digital Innovation
● Data science
● Analytics
● Artificial Intelligence

Speciaal voor de extra verdieping in diverse thema’s worden er ook diverse rondetafelsessies georganiseerd op de Big Data Expo. Het concept is niet al te ingewikkeld: Een expert uit de praktijk deelt zijn of haar  kennis en legt de meest ingewikkelde thema’s tot in de puntjes uit. De setting is een kringgesprek, zodat jij vragen en opmerkingen altijd kan delen. Het is dé manier om je kennis over de meest lastige topics bij te spijkeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan data mining, de data-economie en geïntegreerde dataplatformen.

Registreer je gratis voor deze beurs

Kortom, je vindt op de Big Data Expo alle kennis en inspiratie om meer uit jouw data-activiteiten te halen. Een bezoek aan deze vakbeurs is helemaal gratis. Je hoeft je hiervoor enkel te registreren via de aanmeldlink. Heb je verder nog vragen of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan een kijkje op https://www.bigdata-expo.nl.

Lees ook:

Gerelateerde berichten...

X