Alle kennis over big data onder één dak

De laatste jaren steken organisaties veel tijd en energie in de verzameling van data. De vraag is alleen: hoe haal je optimaal rendement uit al die data? Dit vraagstuk staat centraal tijdens de Big Data Expo, die op 14 en 15 september 2022 georganiseerd wordt in Jaarbeurs Utrecht. Dit is het nummer 1 big data-evenement van de Benelux. Als professional binnen deze branche mag jij hier dan ook niet ontbreken. Kennis, contacten en inspiratie; je vindt het allemaal op deze vakbeurs.

Omdat de hele sector in de Jaarbeurs aanwezig is, is het gemakkelijk om met iedereen in contact te komen en te praten over de laatste trends, interessante thema’s en geschikte oplossingen voor de grootste vraagstukken. Meer dan 100 exposanten presenteren op deze vakbeurs namelijk hun producten en diensten op het gebied van het collecteren, genereren, analyseren, optimaliseren en/ of toepassen van big data.

Een brede selectie experts

Op de Big Data Expo vind je een zeer groot, gevarieerd gezelschap big data-organisaties en -professionals. Je hebt hier gemakkelijk de mogelijkheid om in contact te komen en van gedachten te wisselen met onder andere de volgende experts:

● Consultancybureaus
● Organisaties gespecialiseerd in data-analyse
● Data-warehousingsexperts
● Big datasearchbedrijven
● Privacy & securityprofessionals
● Experts in data-infrastructuren
● Cloud-servicesspecialisten

Zij delen graag hun ervaringen, ideeën, best practices, aanbevelingen en andere relevante informatie met jou. Hierdoor beschik je over pasklare kennis die je direct kunt toepassen binnen jouw organisatie.

Een uitgebreid lezingenprogramma

Deze vakbeurs biedt ook een uitgebreid inhoudelijk programma met topsprekers uit de hele branche. In 8 verschillende zalen en 1 keynotezaal worden inspirerende lezingen verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland. Hieronder lichten wij enkele van deze lezingen uit.

Tom Houtgraaf (Jumbo-Visma)
Team Jumbo-Visma is één van de meest succesvolle schaats- en wielerploegen ter wereld. Zij willen tevens de beste zijn in data en merchandise. Welke strategie passen zij hiervoor toe? Tom Houtgraaf, Coordinator Digital Marketing, Merchandise & Community, licht deze strategie, het businessmodel en potentieel nieuwe verdienmodellen toe tijdens zijn sessie.

Stefan Leever (Rabobank)
Data verzamelen is 1, maar hoe implementeer je dit op de juiste wijze? De Rabobank heeft hiervoor een speciaal framework geïntroduceerd dat alle teams binnen de bank in staat stelt om zelf aan de slag te gaan met dataverzameling en -verwerking. Stefan Leever, Product manager Customer Engagement, vertelt hier meer over tijdens zijn presentatie en geeft handvatten mee die ook binnen jouw organisatie uitstekend van pas komen.

Jorden Lentze (Booking.com)
Experimenteren is een belangrijk onderdeel van ondernemen, en zeker ook van werken met big data. Zonder te testen, weet je immers nooit wat werkt. Booking.com voert diverse experimenten uit met hun apps, met als doel om zo veel mogelijk toegevoegde waarde aan de consument te bieden. Waarom en hoe, dat legt Product Manager Jorden Lentze uit. Hierbij vertelt hij ook nooit eerdere gedeelde voorbeelden en boeiende anekdotes betreft eerdere experimenten.

Daniel Gebler (Picnic)
Picnic is een hypersnel groeiende startup die in een zeer kort tijdsbestek is uitgegroeid tot de snelst groeiende online supermarkt ter wereld. Hun groei is voor een aanzienlijk deel te danken aan (big) data. CTO Daniel Gebler maakt tijdens zijn presentatie duidelijk hoe Picnic met behulp van data in staat is continu te innoveren en zo blijvend uit te blinken in operational excellence.

Met een beursvloer vol met diverse big data-organisaties en een gevarieerd lezingenprogramma heb je de zekerheid dat ieder thema dat binnen de sector leeft veelvuldig aan bod komt. Van Digital Innovation tot Artificial Intelligence en van Business Intelligence tot Text Mining; het komt allemaal ter sprake op de Big Data Expo.

Een bezoek aan Big Data Expo is, na registratie, helemaal gratis. Voor meer informatie en tickets kun je kijken op https://www.bigdata-expo.nl.

Lees ook:

 

Gerelateerde berichten...

X