Op zoek naar beste game changers in logistiek tijdens vakbeurs ICT & Logistiek

Bezoekers van vakbeurs ICT & Logistiek maken op woensdag 2 november 2016 kennis met de beste IT- en logistiekprofessionals in het vak. Die dag zijn namelijk de voorrondes van de verkiezing Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent van het Jaar. Vijf logistiek managers en vijf jonge logistiek talenten strijden om een podiumplek op de verkiezingsdag op donderdag 30 maart 2017.

De verkiezing zet carrièremogelijkheden in de logistieke sector op de kaart. Het stimuleert ook verdere professionalisering van de sector door stil te staan bij de game changers van dit moment. De professionals die genomineerd zijn voor de categorie Logistiek Manager van het Jaar zijn werkzaam voor EBI, Stamhuis Retail Services, Tanatex Chemicals, ThyssenKrupp Accessibility en Xenos.

Disruptive Logistics

Logistiek is steeds meer van strategisch belang. Het wordt een USP waar bedrijven zich mee onderscheiden. De menselijke factor is echter doorslaggevend bij het slagen van logistieke processen. Daarom worden tijdens deze voorverkiezing managers en jonge talenten die innovatie aanjagen, in het zonnetje gezet.

Het thema van de beurs ICT & Logistiek, Disruptive Logistics, sluit aan bij het thema van de verkiezing: Logistiek als Game Changer. Paul Verdult, brandmanager bij Jaarbeurs: “De kandidaten voor de titel Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent van het Jaar hebben een zekere mate van ontregeling in hun genen. Ze lopen uit de pas en lossen zaken op een andere, vaak originele manier op. De cases die zij presenteren, zijn voorbeelden van innovatie. Ze hebben de visie die past bij een game changer.”

De kandidaten zijn voorgedragen of hebben zichzelf aangemeld voor de titel Logistiek Manager van het Jaar of Jong Logistiek Talent van het Jaar. Zij worden tijdens de voorverkiezing door de jury en het publiek uitgedaagd om op basis van actuele vragen in te gaan op wat volgens hen de beste oplossing is. Het publiek stemt in beide categorieën op een schaal van 1 tot en met 5.

 

Publiekswaardering

De jury bezoekt na de beurs de genomineerden op de werkvloer, maakt analyses op basis van de selectiecriteria en wijst per categorie drie finalisten aan. De jury neemt de publiekswaardering mee in het eindoordeel tijdens de verkiezingsdag in Jaarbeurs op donderdag 30 maart 2017. Ook die dag worden de kandidaten voor het oog van het publiek en de jury getest op hun presentatie, parate kennis en oplossingsgerichtheid.

De voorverkiezing Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent van het Jaar vindt plaats op woensdag 2 november 2016 van 15.00 uur tot 17.00 uur in Jaarbeurs in Utrecht. Kijk voor meer informatie op de website van ICT & Logistiek. Hier staat ook het volledige beursprogramma. Registreren voor gratis toegang.

Gerelateerde berichten...

X