Opleider Data Leadership Education Services van start

Data Leadership Education Services is deze herfst gestart met een aantal opleidingen die alles met data te maken hebben. Met als docenten vooraanstaande experts en opleiders.  De bedoeling is dat medewerkers en organisaties de vruchten van data-gedrevenheid daadwerkelijk kunnen plukken.

Om te beginnen starten een IoT Bootcamp, een meerdaagse over data-driven Intelligence, een tweedaagse over Architecturering en een opleiding Agile Data Science.

 

Docenten

Wat de docenten verenigt, is de overtuiging dat bijna elke
organisatie vanuit de veranderende rol van data keuzes moet maken. Ze gaan over architectuur, inrichting, processen, methoden & technieken en governance. Data leadership moet daarvan het gevolg zijn.

 

Interactief

De opleidingen hebben een interactief karakter. Theorie, discussie en de toepassing in cases wisselen elkaar af.

Door het praktijkgerichte karakter zijn deze opleidingen zeer geschikt om als in-house opleiding of workshop binnen een organisatie in te zetten. Aan de hand van het programma kan een team snel inzicht opbouwen in een aanpak die in hun organisatie kan werken.

De opleider kan ook een combinatie maken van bouwstenen uit verschillende opleidingen. Zo ontstaat optimalisering van de toegevoegde waarde en de inzet van versnellers.

 

Aanleiding

Het belang van data wordt alsmaar groter en data-gedrevenheid neemt een steeds hogere vlucht. Ontwikkelingen als Open & Big Data, Social Media en IoT zorgen voor een werkelijke stortvloed aan data. Haast iedere organisatie vindt daarin wel een paar echte pareltjes.

Vraag blijft dan uiteraard: hoe krijg je die eruit en hoe scheid je
het kaf van het koren? En ook niet onbelangrijk: hoe structureer en organiseer je dat, zonder de benodigde experimenteerdrift de kop in te drukken?

De nieuwe reeks opleidingen moet op al deze vragen een antwoord geven.

 

Gerelateerde berichten...

X