Primeur Data Watcher MFT End-to-end monitoring en controle van dataflows

draken dataverwerking

SCOS te Hoofddorp komt met een Dataflowcontrole oplossing die organisaties inzicht en controle geeft over end-to-end datastromen. Dit is vooral belangrijk wanneer er meerdere tools gebruikt worden voor data-integratie, wat vaak het geval is.

Primeur Data Watcher is de enterprise oplossing voor end-to-end monitoring en controle van datastromen. Dankzij MFT-agenten die verschillende technologieën kunnen beheren, waaronder SFTP, FTP/S, http/S, IBM® Sterling Connect:Direct en Progress MOVEit, helpt Data Watcher bedrijven bij het realiseren van een geconsolideerd dataflow management van meerdere externe leveranciers.

Door een nauwkeurige grafische weergave van het end-to-end-proces, biedt het zowel technische als zakelijke gebruikers volledige zichtbaarheid en controle over alle MFT-gegevens, terwijl ze van bron naar bestemming stromen, binnen en buiten de organisatie.

Data Watcher is een belangrijk hulpmiddel om end-to-end dataflowcontrole te bereiken, ongeacht de technologieën voor file transfer die worden gebruikt binnen het IT-systeem van het bedrijf: één enkele oplossing voor het ontdekken, weergeven, modelleren, classificeren, besturen en rapporteren van dataflows.

Belangrijkste voordelen van Data Watcher zijn predictive analyse, naleving van regelgeving, beheer van meerdere SLA’s, bedrijfscontinuïteit en Fast Time to Value.

Data Watcher maakt gebruik van een realtime data-architectuur waarin de beste opensourcesoftware is verwerkt voor het beheren en verwerken van gebeurtenissen in realtime. Het gebruikt event-gestuurde agenten voor het verzamelen van gebeurtenissen van Primeur Data Mover en MFT-applicaties van derden. Zichtbaarheid op datastromen kan worden beperkt tot geselecteerde gebruikers en groepen, zodat elke Business Unit alleen de stromen onder zijn verantwoordelijkheid kan zien.

Data Watcher kan worden ingezet als standalone component of als embedded component in Primeur Data One. Het ondersteunt implementaties met high-availability en schaalt met extra knooppunten om een toenemende werkbelasting te ondersteunen. Het vereist geen extra licenties of componenten om te functioneren.

Ondersteunde integratietechnologieën zijn er voor Primeur Data Mover, FTP/sFTP/FTPs, IBM Connect:Direct, Progress MOVEit Transfer, Progress MOVEit Automation,

Lees ook:
  • Native Cloud Managed File Transfer: Thru
  • i-Vertix: Netwerk Monitor oplossing voor Enterprises en MSP’s

Gerelateerde berichten...