SAP bekroont best presterende partners van 2013

testen

SAP heeft zijn jaarlijkse awards weer uitgereikt aan de meest succesvolle partners van SAP in 2013. Het concern heeft in totaal twaalf awards uitgereikt. De beste Channel Partner van 2013 is Ctac. Deze partner heeft in 2013 bewezen aanzienlijk voorop te lopen als het gaat om het adopteren van SAP innovaties. Daarnaast hebben zij tal van nieuwe klanten in de retail- en vastgoedmarkt geworven. Deze twee factoren, gecombineerd met de uitbreidingen bij hun omvangrijke installed base, hebben gezorgd voor een solide en goed 2013 qua licentieomzet.

Beste Innovation Partner 2013:
Atos heeft de award gewonnen dankzij een zeer aansprekend innovatief project bij ASML. In het Topfloor to Shopfloor-project is een nieuw Manufacturing Execution Systeem gekoppeld aan SAP ECC. Atos heeft hiermee een groot deel van het SAP Idea-To-Performance portfolio bij ASML geïmplementeerd. Dankzij dit project beschikt ASML nu over een state-of-the-art Integrated Manufacturing-oplossing.

Snelst Groeiende Channel Partner 2013:
Dankzij de specialisatie van Goldfish in de markten food en pharma hebben zij in beide segmenten een forse groei doorgemaakt. Deze groei was mede mogelijk dankzij een grote investering in innovatie.

Partner Klanttevredenheid 2013:
De SAP partner die zich dit jaar het beste heeft onderscheiden als het gaat om de hoogste klanttevredenheid, is Domani Business Solutions. Deze winnaar scoort uitmuntend op aspecten zoals het respecteren van de wensen en eisen van de klant, de expertise van de consultants, het inzicht in bedrijfsprocessen en het inlevingsvermogen.

Beste Teaming award
De Beste Teaming Award is dit jaar wederom gewonnen door Accenture. De samenwerking met het organisatieadviesbureau heeft geleid tot een hoge bijdrage aan de omzet van SAP. Daarnaast bleek het bundelen van krachten het fundament te zijn voor één van de grootste deals met een nieuwe klant voor SAP en voor Accenture in het afgelopen jaar.

Overige awards:
De overige winnaars van de SAP Partner Awards 2013 zijn:
Beste Mobile Partner: CGI
Beste Analytics Partner: VCD
Beste Cloud Partner: itelligence
Beste Certificering award: Newitera
Beste Platform Partner: Capgemini
Snelst Groeiende SAP Business One Partner: IIS
Beste SAP Business One Partner: Asecom

“Het partnerkanaal is voor ons van cruciale waarde en met de huidige SAP oplossingen is de rol van onze partners aanzienlijk uitgebreid. Maar het gaat tegenwoordig niet meer alleen om het implementeren van onze softwareoplossingen. Partners moeten onze technologie ook op een innovatieve manier bij organisaties kunnen inzetten, zodat de klant concurrerend voordeel kan realiseren,” zegt Jeffrey Raskeyn, Director General Business & Partner Ecosystems. “Dankzij de inzet van onze partners hebben zij de innovatiekracht van tal van organisaties versterkt. Via deze partner awards uiten wij dan ook onze waardering voor hun inzet, betrokkenheid en de successen die zij hebben bereikt.”

Geef een reactie

Gerelateerde berichten...