Theater de Stoep gaat met app van Fieldlab werken

Theater de Stoep Spijkenisse

Theater de Stoep uit Spijkenisse gaat in het vervolg een app gebruiken om bezoekers te informeren. Het gaat om de Close app die ook werd ingezet voor alle evenementen van Fieldlab. De Close app start vanaf eind augustus, bij de start van het nieuwe theaterseizoen 2021-2022.

De Stoep is het eerste theater in Nederland dat via de app bezoekers informeert voor, tijdens en na een voorstelling. Naast praktische en gepersonaliseerde informatie over bereikbaarheid en faciliteiten, ontvangen bezoekers exclusieve content van artiesten en gezelschappen. Ze krijgen verder als eerste informatie over bijgeboekte -en bijzondere voorstellingen en evenementen.

Nieuwe stap

Met de app zet Theater de Stoep een nieuwe stap in de digitalisering van de theaterbranche. Kiliaan Toorenaar, mede-oprichter van Close: “De afgelopen periode heeft aangetoond hoe belangrijk het is om te innoveren en Theater de Stoep pakt hier direct op door. Hierdoor kan het theater enerzijds de bezoekers te allen tijde goed informeren, en anderzijds een volledige beleving geven en de relatie met hen optimaliseren door ze exclusieve content voor te schotelen.”

Theater de Stoep beschikt over twee theaterzalen, verschillende foyers, een theatercafé en kan in totaal zo’n 850 bezoekers verwelkomen. Het komende jaar staan onder meer voorstellingen van René van Meurs, Van Velzen, Jett Rebel, The Mousetrap, Daniël Arends, Ronnie Flex, Simone Kleinsma en grote musicals als Titanic en Diana & Zonen op het programma.

Rob van Wijk, directeur van Theater de Stoep, is trots op de beschikbaarheid van de app voor theaterbezoekers. “De ontwikkelingen op het gebied van apps en ticketing volgen elkaar in razend tempo op. Voor theaters is het dan ook zaak te blijven kijken naar innovaties. De manier waarop we met Close kunnen communiceren met bezoekers past bij waar wij als theater voor staan: innovatief en van hoog niveau. Het komende seizoen staan er 300 voorstellingen op de planning, waarbij ons enige doel is dat de bezoekers zorgeloos kunnen gaan genieten van ons brede culturele aanbod.

Lees ook:
  • Helft minder klandizie voor horeca als je niet kunt pinnen
  • Pandemie brengt cloudmigraties naar hoger niveau

Gerelateerde berichten...