Tweede editie TBX 2022 focust op impact IT op bedrijfsvoering

TBX logo

Op woensdag 2 en donderdag 3 november vindt TBX 2022 plaats in de Koninklijke Jaarbeurs. Deze vakbeurs biedt, naast een uitgebreid en hoogwaardig programma, podium aan 70 exposanten. Met als doel om aan ondernemers, beslissers en IT professionals te laten zien en ervaren wat tech doet voor je bedrijf. Ruwan Berculo, projectmanager TBX: “Van thuiswerken tot marketing en van beveiliging tot duurzaamheidsambities: op alle vlakken krijgen organisaties te maken met digitalisering, robotisering en automatisering. Op de tweede editie van TBX brengen we trends en ontwikkelingen op het gebied van digitale transformatie en innovatie overzichtelijk in kaart.”

 

Nieuw deze editie: StartUp Awards

Op TBX staan er acht thema’s centraal, waaronder web 3.0, data factory en green tech. Met deze thema’s inspireert TBX bezoekers met de laatste digitale trends en ontwikkelingen. Ook is er dit jaar een speciaal podium ingericht voor startups. Ruwan Berculo: “Ik ben trots dat we deze editie talentvolle jonge bedrijven in de spotlight zetten. Op de zogeheten Startup Stage reiken we voor het eerst de TBX 2022 Start-up Award uit.”

Deze editie geven verschillende experts hun visie op digitale innovaties. De vakbeurs biedt ruim honderd sessies, van keynotes, presentaties van startups tot masterclasses. Ruwan Berculo: “Op het podium staan 17 ijzersterke sprekers waaronder tech expert Jarno Duursma, cybercrime deskundige Maria Genova, marketing & media expert Igor Beuker, growth hacker Jesse van Doren, en interessante cases door onder andere Zoom en Picnic’s CTO Daniel Gebler. Verder zijn er experts te vinden in de Computable Xpert Lounge, waar bezoekers hun vragen kunnen neerleggen en er meer duiding gegeven wordt over digitale ontwikkelingen. Ook komen tech-experts in actie bij de Fireside chats, waar ze onder leiding van IT Evangelist Mark Wächter net even iets langer kunnen doorpraten over hun expertise. En valt er het nodige te leren en ervaren bij de verschillende Masterclasses.”

Lees ook:

Gerelateerde berichten...