Hoe kiest u de beste draadloze infrastructuur

Kies de juiste en toekomstbestendige draadloze infrastructuur voor de zorg met deze whitepaper en werk slimmer en efficiënter. De draadloze infrastructuur bepaalt het succes van nieuwe technologieën, maar hoe kiest u een betrouwbare infrastructuur?

Door de opkomst van nieuwe technologieën waardoor zorgmedewerkers slimmer en efficiënter werken, zijn er heel wat afwegingen te maken bij de keuze van een draadloos communicatiesysteem. Ook spelen hierbij de enorme groei aan data en IoT devices en de behoefte aan een hoge communicatiesnelheid een grote rol.

In deze whitepaper helpen wij u bij het maken van een juiste keuze voor een draadloze infrastructuur. Op basis van diverse invalshoeken bespreken wij de voor- en nadelen van diverse draadloze communicatiesystemen. Daarnaast vergelijken wij de diverse draadloze communicatiesystemen op bijvoorbeeld de mogelijke toepassingen, de communicatiekwaliteit, dekking, betrouwbaarheid en kosten

Bent u benieuwd naar het best passende draadloze communicatienetwerk voor uw organisatie? Onze zorgadviseurs inventariseren samen met u de mogelijkheden en voorzien u van een advies op maat voor uw zorgorganisatie.

In 6 stappen de juiste zorgdomotica-oplossing

Hoe komt u tot de keuze van een juiste zorgdomotica-oplossing waarmee uw zorgmedewerkers efficiënter werken en meer tijd besteden aan cliënten? Hertek Care begeleidt u met 6 stappen naar de best passende zorgdomotica-oplossing voor uw zorgorganisatie. U legt het juiste fundament voor zorgvernieuwing waarvan uw zorgorganisatie profiteert, vandaag én in de toekomst. Uw visie is bepalend voor onder meer de draadloze infrastructuur, het communicatie device en hoe u zorgdomotica toepast. Maar hoe gaat u om met procesverandering, de adoptie door uw medewerkers en zorgt u ervoor dat data uw zorgproces verbeterd? Wij ondersteunen u met iedere stap, zodat technologie zorgt voor maximale ondersteuning van uw cliënten, medewerkers en processen.

Lees ook:

Gerelateerde berichten...

X