Infosecurity.nl, Storage Expo & The Tooling Event 2015

Op 4 en 5 november 2015 zullen wederom de deuren van Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event voor u geopend zijn. Ook deze editie haakt de beurzencombinatie in op actuele vraagstukken over informatiebeveiliging, dataopslag en IT-beheer. Met een uitgebreid inhoudelijk programma, 150 exposanten én 8.000 vakgenoten is een bezoek een must voor elke IT-professional!

Thema 2015: Computing Everywhere
Gartner heeft Computing Everywhere uitgeroepen tot de trend van 2015. Volgens het onderzoeksbureau is de definitie van Computing Everywhere de volgende: Computing Everywhere bestaat uit het samenkomen van diverse technologieën die onze levenservaring fundamenteel veranderen. Het gaat bij daarbij verder dan alleen het automatiseren van dingen: de technologieën bieden een uitbreiding voor onze interactie met de fysieke wereld.

Computing Everywhere is in wijze de overtreffende trap van the Internet of Things, waarbij de verbinding van en interactie tussen mobiele apparaten centraal staat. Maar hoe moeten bedrijven inspelen op de trend van dit jaar? Het draait allemaal om mobiliteit en cloud, maar hoe zit het met de privacy, security, dataopslag en IT-beheer? Dit jaar staat Computing Everywhere centraal bij de gecombineerde beurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. Hierbij komen ook de volgende acht subthema’s naar voren: Enterprise Mobility, Cloud Computing, Datacenter & Infrastructure Optimisation, Data Growth & Storage Capacity, Privacy, Governance & Risk Management, Cyber Security, IT Service Management & Control en Universal Communications.

Sterk inhoudelijk programma

Rob van Kranenburg (oprichter theinternetofthings.eu) opent het evenement met zijn keynotespeech over het thema van 2015 “Computing Everywhere: van Applicaties en Diensten naar Systeemoplossingen”. Het centrale thema dit jaar vormt de paraplu voor diverse thematische theaters, die op hun beurt ruimte geven aan diverse sessies rondom de subthema’s.

Zo zullen bijvoorbeeld de leden van de SES Community, die dit jaar voor het eerst vertegenwoordigd zijn op de beurs, in het nieuwe theater over Universal Communications delen welke manieren er zijn om slimmer te communiceren en samen te werken. Ook kunt u zich in het speciale Enterprise Mobility theater laten informeren over welke keuzes gemaakt moeten worden om ‘zo mobiel mogelijk werken’ mogelijk te maken.

Gratis toegang aanvragen

Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event vormen samen hét IT-event van Nederland. Wilt u bijblijven binnen uw vakgebied? Bezoek dan Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event op 4 en/of 5 november 2015 (tussen 9.30-17.00 uur) in de Jaarbeurs in Utrecht. Toegang is gratis na vooraanmelding via de website.

Vraag hier uw gratis toegangsbadge aan.

Infosecurity.nl logo 2015 90x90

Gerelateerde berichten...

X