Top 5 ICT-bedrijf Lemontree komt met opmerkelijke wervingsvideo

Zeven jaar op rij een 9,4 klantwaardering en een 9,6 fanscore zijn het gevolg van transparant dienstaanbod en intieme klantrelaties

Lemontree, Managed Services Provider uit Alphen aan den Rijn, kwam als absolute topper uit de ITX Experience monitor van Giarte. Met een “fanscore” van 96 procent laat Lemontree andere MSP-ers achter zich als het gaat om klantgerichtheid en klantloyaliteit. Lemontree scoort bijzonder hoog als het gaat om competenties, continue verbetering en betrouwbaarheid. De IT Xperience Monitor (ITX), voorheen bekend als Outsourcing Performance, is een jaarlijkse meting van klanttevredenheid over de dienstverlening van toonaangevende en snel opkomende IT-bedrijven in de Nederlandse markt.

Great place to Work en HPE SimpliVity best partner

Naast een toppositie in Giarte komt Lemontree steeds vaker positief in het nieuws. Begin dit jaar maakte het Alphense IT-bedrijf bekend gecertificeerd te zijn als ‘great place to work’, een felbegeerde status waarmee je onafhankelijk wordt gewaardeerd als goed werkgever, waar vertrouwen, passie en waardering belangrijke kenmerken zijn. Maar ook de hoogste expertisestatus van Lemontree op het bouwen van private cloudoplossingen met HPE SimpliVity is al jaren opvallend.

Als eerste omarmde Lemontree SimpliVity in Nederland en bouwde ze voor vele productiebedrijven, transport- en logistieke bedrijven, zorginstellingen en dienstverleners hyperconverged oplossingen die over het algemeen financieel tot 70% goedkoper uitvallen en veel voordelen bieden.

Enkele van deze voordelen zijn vereenvoudiging van beheer, snelheid, lagere kosten en het bestand zijn tegen ransomware. Lemontree heeft diverse referentie cases op de site waaruit deze voordelen blijken. Ook maakte het bedrijf samen met Fabienne de Vries een interessante film over hyperconverged IT.

Focus op klanten en collega’s en wegblijven van overnames

Tony Johnson, Mender, meddler & chief bij Lemontree – masters in ICT. Foto: Lemontree

Tony Johnson, CEO bij Lemontree, geeft aan bijzonder trots te zijn op het Lemontree team en klanten. “We hebben een geweldig klantportfolio die uiteenloopt van maakindustrie, care en zakelijke dienstverleners tot en met goede doelen. Van bedrijven in de logistiek/transport tot en met sociale werkomgevingen. Het is een enorm voorrecht om van deze organisaties terug te mogen horen dat ze de samenwerking positief waarderen en erkennen dat hun ICT op een heel hoog niveau ligt.

Lemontree onderscheidt zich in de markt door weg te blijven van acquisities en fusies. Hierdoor kunnen we ons volop focussen op het tevreden houden van onze klanten en medewerkers. In de afgelopen jaren hebben we een mooie geleidelijke groei gemanaged die ervoor zorgt dat we ieder jaar met zo’n twintig procent groeien zonder concessies te doen aan onze klantwaardering.

Hard op zoek naar spontane en communicatieve IT-ers

Lemontree lanceert een originele wervingsvideo om in contact te komen met enthousiaste IT’ers. Met deze film hoopt Lemontree mensen enthousiast te maken om eens een vrijblijvende gesprek te komen voeren en te kijken of er een positieve match is.

Lemontree heeft voor zowel beginnende als ervaren IT’ers interessante vacatures voor haar interne organisatie en bij klanten. Deze vacatures lopen uiteen van IT-beheerders, skilled service desk-ambassadeurs, Azure-specialisten en Microsoft 365-engineers. Voor een actueel overzicht kun je terecht op werkenbijlemontree.nl. Daar tref je ook podcasts aan waarin je een indruk krijgt van het bedrijf, diensten en medewerkers.

Lees ook:

Gerelateerde berichten...

X