De snelle opmars van Continuous Learning

Whitepaper

MyCademy.com

Nieuwe tijden vragen om nieuwe manieren van kennisontwikkeling. Snel veranderende technologie zorgt ervoor dat IT-professionals steeds meer en
steeds sneller kennis tot zich moeten nemen. Gecombineerd met het feit dat de beroepsbevolking steeds meer bestaat uit kenniswerkers, zien organisaties zich geplaatst voor een interessante uitdaging: hoe bind en boei ik IT-professionals en hoe blijven zij lang inzetbaar?

Deze whitepaper laat zien dat continuous learning een antwoord biedt op deze vragen. Zowel de IT-professional als de organisaties waarvoor zij werken profiteren van langdurige voordelen wanneer continuous learning wordt ingezet om structureel het kennisniveau van medewerkers te verhogen.

Download nu de whitepaper

Ik wil toegang tot deze whitepaper en ga ermee akkoord dat ICT/magazine (DNU bv) mijn gegevens registreert en deelt met de aanbieder van de whitepaper. Ik ga ermee akkoord dat de aanbieder van de whitepaper mogelijk contact met mij opneemt voor aanvullende informatie over haar producten en diensten.

Gerelateerde berichten...

X