Vakbeurs Zorg & ICT: 14 t/m 16 juni

Vakbeurs Zorg&ICT 2022
‘Maak het verschil! Samen werken aan zorg en gezondheid’

Wil jij alle ins & outs weten over digitaal gedreven zorg en hoe de zorg structureel gaat veranderen? Kom dan van 14 t/m 16 juni 2022 naar de vakbeurs Zorg & ICT in Jaarbeurs, Utrecht.

Zorg & ICT is onderdeel van Dutch Health Week. Het grootste en meest inspirerende event voor zorg en gezondheid in Nederland, met de ambitie de duurzame transformatie van de zorg te faciliteren en te versnellen. Naast Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support worden tijdens Dutch Health Week ook diverse events door partners georganiseerd. Je kunt je nu via de QR-code registreren voor gratis toegang. Zie het kader ‘Algemene informatie’.

Samen werken aan zorg en gezondheid

Om de forse uitdagingen binnen de zorgsector het hoofd te bieden, moeten we over de muren van eigen organisaties heen kijken en de handen ineenslaan. Het is tijd om op zoek te gaan naar nieuwe manieren van samenwerken, relevante ICT-oplossingen en innovatieve technologieën die bijdragen aan duurzame en toekomstbestendige zorg. Het centrale thema van Zorg & ICT is dan ook ‘Maak het verschil! Samen werken aan zorg en gezondheid’.

Digitalisering van de zorg

Op de beursvloer staat alles in het teken van digitalisering van de zorg. Ruim 160 exposanten staan klaar om hun kennis met jou te delen, zowel op hun stands als tijdens theatersessies. Je kan ook deelnemen aan begeleide beurstours of het Privacy & Security Plein en Data Plein bezoeken. ActiZ heeft een eigen theater waar sprekers je bijpraten over informatisering en technologie in de zorg.

Dutch Health Club Arena

Het afwisselende driedaagse programma in de Dutch Health Hub Arena in hal 2 verbindt de beurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support. Hier vind je een ijzersterk en verrassend lezingenprogramma, diverse Casestudy Theaters en de Dutch Health Hub Academy. De lezingen – gehouden door inspirerende en onafhankelijke topsprekers – behandelen actuele thema’s. Naast de keynotes zijn er rondetafelgesprekken waar experts aanschuiven, toepasbare praktijkcases, interviews en luchtige intermezzo’s. Iedere dag wordt er om 10.00 uur afgetrapt met een sprankelend openingsprogramma. Aansluitend zijn er diverse specifieke sessies rond het centrale thema van de dag: ‘Duurzaamheid’ (14 juni), ‘Digitale zorg’ (15 juni) en ‘Gezondheid’ (16 juni). Kortom, volop inspiratie!

Dutch Health Hub Academy

De zorgvraag neemt razendsnel toe. De urgentie is hoog om de zorg met behulp van technologie goedkoper, slimmer, sneller en persoonlijker in te richten. Kom daarom naar de Dutch Health Hub Academy, waar het programma bol staat van sessies door onafhankelijke sprekers over digitale zorg.

Casestudy Theaters

Blijf bij de tijd en bezoek de halfuur durende sessies in de vier Casestudy Theaters op de beursvloer van Zorg & ICT. Hier delen aanwezige exposanten hun kennis en laten jou zien welke ICT-oplossingen, technologieën en ideeën zij hebben om de transformatie van de zorgsector aan te jagen.

ActiZ Theater

ActiZ heeft drie dagen lang haar eigen programma in theater 4, met interessante sprekers die je bijpraten over informatisering en technologie in de zorg. Laat je inspireren met de laatste ontwikkelingen, inzichten en goede voorbeelden uit de VVT-sector.

Er is meer…

Laat je in het Dutch Health Hub Lab in hal 2 inspireren door de nieuwste innovaties binnen de zorg. Dat bestrijkt een scala van digitale oplossingen om langer zelfstandig thuis te wonen tot aan medical devices om thuis te revalideren. Hier tref je ook de winnaars en genomineerden van onder meer de Nationale Zorginnovatieprijs en de Health Impact Accelerator.

Het Dutch Health Hub Plein vormt hét middelpunt op de beursvloer in hal 1. Je kunt er letterlijk niet omheen. Op dit themaplein komen diverse partners samen rond het thema ‘Data en gegevensuitwisseling’. Dit plein is het startpunt van de dagelijkse begeleide inspiratietours over de beursvloer. Partners op dit plein zijn; Nederlandse AI Coalitie, MedicalPHIT, D & A, M&I en IHE. Sluit jij je ook aan bij een van de tours?

In de VR Straat in hal 2 vind je de meest toonaangevende XR-oplossingen voor de zorg, gesponsord door de Sint Maartenskliniek. Kom hier ook een kijkje nemen.

Op het Privacy & Security Plein in hal 1 informeren Adapta Holding, SecuMailer, Onyx Cyber Security, Hogeschool Inholland, Datadash, SmartLockr, Privacy Specialist en Testersuite je over alle ins & outs rondom privacy en security.

In de Beleefstraat ervaar je, beleef je en leer je over de meerwaarde van eigen regie en hoe je veerkrachtig omgaat met tegenslagen. De Beleefstraat is mede mogelijk door: ROC Midden Nederland. ‘Help je ons mee met jouw idee over hoe de zorg van de toekomst eruit moet komen te zien? Dan laten wij zien waar we nu al mee bezig zijn!’

Wil jij met een vakgenoot of een van je relaties afspreken op de beursvloer? Doe dat dan bij het Meetingpoint in hal 2. Een herkenbare spot met zitjes, waar je rustig de tijd kunt nemen om met elkaar het gesprek aan te gaan.

Zorgtotaal

Onderdeel van de Dutch Health Week is de vakbeurs Zorgtotaal. De transformatie naar duurzame en toekomstbestendige zorg en een gezonde samenleving is omvangrijk. Het programma dat Zorgtotaal aanbiedt richt zich op het met elkaar samenwerken en het borgen van deze transformatie. Op de beursvloer vind je een keur aan laatste ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan de transformatie naar een duurzame en toekomstbestendige zorg. Wil je voor, tijdens of na de beurs virtueel in gesprek komen met exposanten en vakgenoten? Dat kan snel en eenvoudig via het nieuwe netwerkplatform.

Nieuw: Zorg & ICT netwerkplatform

Als je je registreert voor een bezoek aan Zorg & ICT, krijg je automatisch gratis toegang tot het nieuwe netwerkplatform! Dit platform is de ideale voorbereiding voor jouw beursbezoek. Hier kom je in contact met aanwezige exposanten, sprekers en vakgenoten, kun je alle informatie over producten bekijken en je eigen persoonlijke programma samenstellen. Via het platform beschik je tijdens jouw bezoek aan Zorg & ICT over de interactieve plattegrond, die slim aangeeft waar jij je bevindt op de beursvloer. Op die manier haal je alles uit jouw bezoek aan Zorg & ICT.

Geïnspireerd naar huis

Maak het verschil! Samen werken aan zorg en gezondheid. Tijdens de Zorg & ICT 2022 zijn de Dutch Health Hub Arena, Case Study Theaters en de Dutch Health Hub Academy doordrenkt van dit thema. Bezoekers gaan dan ook gegarandeerd geïnspireerd weer naar huis.

Algemene informatie

Wanneer: 14 t/m 16 juni 2022 van 9.30 tot 16.30 uur.
Waar: hal 1 en 2 in Jaarbeurs, Utrecht.
Voor wie: directie en algemeen management, zorgprofessionals, zorgspecialisten, medisch specialisten, zorgmanagers, ICT-managers, ICT-medewerkers en -consultants.
Meld je via de QR-code aan voor gratis toegang.

Kijk voor meer informatie op www.zorg-en-ict.nl.

Gerelateerde berichten...