Apple-devices repareren kan toch in winkel

apple iPhone

Bezitters van Apple-devices kunnen toch beperkt terecht in de winkels van de techreus voor reparatie van hun apparaten. Dit kan sinds dinsdag alleen op afspraak. Defecte Apple-apparaten werden al wel thuis opgehaald voor reparatie.

Dit is alleen op afspraak en ook niet voor verkoop van artikelen.
Afspraken maken kan volgens een melding van het bedrijf bij de Apple Store in Amsterdam, Haarlem en Den Haag.

De winkels kennen wel beperkte openingstijden: tussen 10.00 en 16.00 uur. Wie een mondkapje is vergeten kan er ter plekke eentje krijgen. Op afstand vinden er ook temperatuurcontroles in de zaak plaats. Er is geen verkoop van Apple-devices in de winkel zelf.

Dicht

De Apple-winkels zijn net als vele andere non-foodwinkels sinds 15 december gesloten. Intussen blijkt dat het bedrijf alleen voor reparaties de zaak toch een beetje open mag doen. Binnen gelden verder de normale coronaregels.

De opening van de winkels is in navolging van telefoon- en elektronicazaken als MediaMarkt of Telecombinatie, waar klanten terecht kunnen voor reparaties maar ook voor afhalen. Bij deze ketens kun je overigens na online bestelling ook nieuwe producten afhalen. Waarom Apple dit besluit nu pas neemt is niet bekendgemaakt.

Lees ook:

 

Gerelateerde berichten...

X