Beurs Zorg & ICT 2017 van start in Jaarbeurs Utrecht

De beurs Zorg & ICT 2017 beleeft vandaag de aftrap in de Utrechtse Jaarbeurs. Nog tot en met 16 maart kunnen bezoekers terecht op dit kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. De vakbeurs is het jaarlijkse ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg.

Zorg & ICT reikt alle handvatten aan om inspiratie en informatie op te doen voor het verbeteren van zorgprocessen en -toepassingen. Zorgprofessionals vinden hier de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg.

Van 14 t/m 16 maart 2017 zijn de deuren van Zorg & ICT wederom voor u geopend. Deze editie vindt u op de beurs
• Een uitgebreid en gratis seminarprogramma met als centraal thema “De patiënt als partner”
• Circa 160 exposanten die een uniek en compleet overzicht bieden van de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg
• Het platform voor kennisuitwisseling en netwerken met vakgenoten
• Op 14 t/m 16 maart ook gratis toegang tot het gelijktijdige Zorgtotaal 2017

 

Voor wie is Zorg & ICT 2017 interessant?

Zorg & ICT is interessant voor onder andere directie en algemeen management. Ook voor adviseurs/consultants, ICT managers, ICT medewerkers en ICT consultants die werkzaam zijn bij of voor ziekenhuizen heeft de beurs veel interessants te bieden. Dat geldt ook voor verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijn en ouderenzorg, gehandicaptenzorg en overheden.

Zorg & ICT vindt plaats van dinsdag 14 maart t/m donderdag 16 maart 2017 in hal 10 en 11 van de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is dagelijks geopend van 9.30 – 16.30 uur.

Registreer nu alsnog  voor gratis toegang

Gratis toegang tot Zorgtotaal 2017

Met uw badge voor Zorg & ICT 2017 heeft u op 14 t/m 16 maart ook gratis toegang tot het gelijktijdig georganiseerde Zorgtotaal. Zorgtotaal is de grootste totaalbeurs voor professionals in de intra- en extramurale zorg. Op deze tweejaarlijkse vakbeurs tonen exposanten het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten.

Gerelateerde berichten...

X