Steeds meer bedrijven in transport, logistiek en productie kiezen voor HPE SimpliVity 

Bedrijven die veel behoefte hebben aan snelheid, 24×7 hoge beschikbaarheid en vereenvoudiging van ICT, kiezen steeds vaker voor hyperconverged IT-oplossingen. Lemontree omarmde HPE SimpliVity vanaf het allereerste moment en ziet een forse toename in interesse bij transportbedrijven, logistieke dienstverleners en productiebedrijven.

Maar ook bij organisaties in de gezondheidszorg blijft HCI een interessante infrastructuur om op te bouwen. Begrijpelijk, omdat de HPE SimpliVity infrastructuren enorm betrouwbaar en snel zijn. En tegelijkertijd zorgen voor een enorme vereenvoudiging en kostenbesparingen tot wel 70 procent ten opzichte van alternatieve oplossingen. Dit komt mede door de aanzienlijk lagere kosten om zo’n omgeving te beheren, efficiëntie als het gaat om storage, back-up en operationele werkzaamheden en de relatief lage investeringen.

Veeleisende omgevingen en VDI 

Bedrijven die kiezen voor HPE SimpliVity maken gebruik van een flexibele, compacte architectuur die erg geschikt is voor veeleisende omgevingen. Eenvoudig, gecentraliseerd beheer, AI-gestuurde intelligentie en ingebouwde gegevensbescherming en noodherstel zorgen voor enorme betrouwbaarheid en hoge (applicatie) prestaties. Ook is HPE SimpliVity erg geschikt om zeer veilige, schaalbare en betaalbare VDI-oplossingen te bieden aan remote werkers. Niet vreemd dus dat juist bedrijven die sterk vertrouwen op ICT, zoals productiebedrijven, logistieke dienstverleners, transportbedrijven en instellingen in de gezondheidszorg voor deze betaalbare vorm van IT kiezen.

Klantcases en meer informatie 

Op de website van Lemontree zijn verschillende klantcases te vinden over HPE SimpliVity. Zo is er ook een interessant verhaal te lezen over het gebruik van deze infrastructuur door Red Bull Racing. En natuurlijk heel veel informatie, inclusief een uitzending met Fabienne de Vries, over hyperconverged IT.

Lees ook:

Gerelateerde berichten...