Dutch Health Week 13 – 18 juni in Utrecht

Dutch Healt Week

Van maandag 13 tot en met vrijdag 18 juni 2022 is in Utrecht de eerste live editie van de Dutch Health Week. Tijdens het grootste festival voor gezondheid, zorg en life sciences vinden in de Jaarbeurs drie vakbeurzen plaats: Zorgtotaal, Zorg & ICT en Support.

Daarnaast zijn er in de Jaarbeurs zelf en in de stad Utrecht een groot aantal andere evenementen voor professionals in de zorg en life sciences. Dat zijn bijvoorbeeld seminars, netwerkbijeenkomsten en een congresprogramma. Thema’s als duurzaamheid en digitalisering van de zorg komen uitgebreid aan bod.

Ruud Koolen, directeur van organisator Dutch Health Hub: “De Jaarbeurs staat een week lang in het teken van toegankelijke zorg en gezondheid voor iedereen. We brengen pioniers, denkers en doeners bij elkaar op een inspirerend festival, met hoogwaardige innovaties en de nieuwste kennis en inzichten. En dat allemaal in Utrecht, de stad die zich met recht de Gezondheidshoofdstad van Nederland mag noemen. Hier groeit de beweging die de duurzame transformatie van de zorg faciliteert en versnelt.”

Netwerkevenementen en kennissessies

Naast de vakbeurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support worden tijdens de Dutch Health Week ook andere events georganiseerd, zoals Health Catch Ups, het grootste ondernemerschap event voor studenten van Rise, een regiobijeenkomst van Health Holland, GROZ en IPH en een bijeenkomst over OR in de zorg.

Belangstellenden kunnen zich gratis registreren voor de vakbeurzen Zorg & ICT (14 tot en met 16 juni), Zorgtotaal (14 tot en met 16 juni 2022) en Support (15 tot en met 18 juni 2022).

Lees ook:

Gerelateerde berichten...

X