may, 2019

20mayAll Day24Effective TCP/IP Analysis and Troubleshooting

more

Event Details

Als Wireshark University Certified Partner organiseert SCOS Software bv te Amsterdam-Hoofddorp van 20 tot en met 24 Mei 2019 een nieuwe Wireshark Training. Wireshark is onbetwist de populairste netwerk analyse tool met meer dan 1.000.000 downloads per maand. Deze nieuwe training is gebaseerd op de nieuwste Wireshark versie welke vorige maand is uitgebracht. Versie 3 release heeft diverse nieuwe features zoals de Windows .exe installer nu met Npcap in plaats van WinPcap, de ”Capture Information” dialog venster is verbeterd; kleuren regels, IO graphs, Filter Buttons en protocol instellingen kunnen nu overgenomen worden uit andere configuraties etc.

SCOS Software is de officiële Wireshark University Training Partner. De training zal worden gegeven in Amsterdam-Hoofddorp door een Wireshark University Certified Trainer. In deze training zal worden ingegaan op het efficiënt gebruiken van Wireshark vs3 en de packet-level TCP/IP communicatie door het bestuderen van zowel het correct als verkeerd gedragen van netwerken. Een groot gedeelte van de training zal diepgaand worden ingegaan op de mogelijkheden van Wireshark. Veder zal het beoordelen van zowel normaal als abnormale communicatie patronen van de TCP/IP toepassing en de meest gangbare applicaties worden bestudeerd, zoals DHCP, DNS, FTP, Telnet, HTTP, POP en SMTP. De nadruk gedurende de training zal sterk liggen op hands-on lab oefeningen en case studies uit de praktijk. Hiermee wordt kennis opgedaan welke direct na de training gebruikt kan worden.

SCOS-trainers zijn lid van FBI InfraGard, het Computer Security Institute, het IEEE en het Cyber Warfare Forum Initiative. Ze spreken regelmatig op regionale, nationale en internationale evenementen op het gebied van netwerken en beveiliging.

Time

may 20 (Monday) - 24 (Friday)

Organizer

X