november, 2018

15nov1:00 am- 1:00 amMissie: Digitale Transitie 2020De stappen naar een toekomstbestendige IT-strategie voor gemeentenOnderwerp: Digitale Transitie Soort event: Congres

Onderwerp

Digitale Transitie

Soort event

Congres

Meer

Evenementdetails

In een digitaliserende samenleving veranderen de verwachtingen aan de gemeentelijke dienstverlening en informatievoorziening sterk. Dit vraagt steeds vaker om een herziening van de ICT-infrastructuur. De Digitale Agenda 2020 voor gemeenten geeft duidelijk richting aan het toepassen van een nieuwe ICT-strategie.

Hoe zorg je als ICT-verantwoordelijke dat jouw gemeente de digitale transitie doormaakt, die nodig is om de doelen voor 2020 te behalen? Kies je voor een cloud strategie? En hoe houd je de controle, zelfs als je ICT uitbesteedt? Dit vraagt om een goede samenwerking, een duidelijk transitieplan en een sterke regie-organisatie.

Tijdens de IT Experience ‘Missie: Digitale Transitie 2020’ krijg je in één middag antwoord op deze vragen door o.a. een transitieworkshop, lessen uit de praktijk en een lezing over regie bij militaire operaties. Bekijk hieronder het programma en meld je aan. Deelname is gratis voor ICT- en I&A- verantwoordelijken bij gemeenten.

Tijd

(Donderdag) 1:00 am - 1:00 am

Locatie

Soest

Verlengde Paltzerweg 1, 3768 MX, Soest

Organisator

Website Event

Informatie
X