april, 2021

29apr(apr 29)1:00 am18jun(jun 18)1:00 amOpleiding Project Controls - nieuw semester

Lees meer

Event informatie

De Primaned Academy leidt op in Project Controls. Organisaties richten zich steeds meer in als matrixorganisatie waarin projectmatig wordt gewerkt. Om de projecten te kunnen beheersen is een strategie nodig waarbij het goed opleiden van medewerkers een essentieel onderdeel is. De uitdaging van een Project Controls zit in de onderlinge verbanden tussen verschillende kennisgebieden. Een scope-wijziging, is bijvoorbeeld een change met potentieel effect op een andere schedule, resourcebezetting, communicatieplan, risicoregister en budget.

Bij het samenstellen van ons opleidingspakket wordt rekening gehouden met onderlinge verbanden, waarbij projectplanning een centrale plaats inneemt. Door de geïntegreerde aanpak leert de deelnemer niet alleen de theorie en tooling, maar kan deze ook meteen toepassen om het projectenportfolio te beheersen.

Het nieuwe semester van de opleiding Project Controls start op 29 april t/m 18 juni 2021.
De opleiding bestaat uit 3 stappen: Eerst wordt er een basis gelegd in de Foundation, daarna wordt er een Tooling gekozen voor de planning (Oracle Primavera P6 Professional of Microsoft Project tot slot worden er specialisaties gekozen.

Locatie Primaned Academy: Barbizonlaan 55, 2900 AE Capelle aan den IJssel

Voor vragen kunt u contact opnemen via academy@primaned.com of 010-4425177

 

Tijd

April 29 (Thursday) 1:00 am - Juni 18 (Friday) 1:00 am

Locatie

Capelle a/d IJssel

Organizer

Informatie

Informatie
X