november, 2018

20nov - 21nov 201:00 amnov 21Training Opstellen en beoordelen van IT contractenOnderwerp: IT contracten Soort event: Training

Onderwerp

IT contracten

Soort event

Training

Meer

Evenementdetails

Een goed contract vergroot de slagingskans van uw IT project, outsourcing of cloudsourcing. Maar waar moet een goed contract aan voldoen? Wat houdt juridisch stand en is tevens in de praktijk uitvoerbaar? En waar moet u opletten bij contracten voor online IT services.

Veel IT projecten zijn complex doordat ze vaak bestaan uit samenhangende leveringen en diensten: aanschaf van hardware, licentiƫring en installatie van standaard software en/of ontwikkeling van maatwerk, Cloud-services, opleidingen, conversie, implementatie, maar ook onderhoud van hardware en software, housing/hosting en bewaargeving van broncode (escrow). Juist in de IT dienen de verschillende componenten van een goed contract zorgvuldig en in samenhang te zijn geregeld.

Tijdens deze training krijgt u inzicht in de bepalingen die in een IT contract moeten worden opgenomen. Aan de hand van praktijkcases wordt toegelicht waarom deze bepalingen van belang zijn en welke risico’s u daarmee kunt voorkomen. U wordt voorzien van diverse checklists en voorbeelden, zodat u in de praktijk zelf aan de slag kunt.

Tijd

20 (Dinsdag) 1:00 am - 21 (Woensdag) 1:00 am

Locatie

Bergse Bossen

Driebergen

Organisator

Website Event

Informatie
X