Staffingteam, baken van vertrouwen

Staffingteam, baken van vertrouwen

Vertrouwen en samenwerking, dat is waar het bij ons om draait. Een persoonlijke, lange termijnrelatie is voor ons belangrijker dan snelle winst. Staffingteam investeert veel in relaties en we zijn er dan ook trots op dat we al jarenlang met dezelfde klanten samenwerken en dat ze het prettig vinden om ons als partner te hebben. Onze opdrachtgevers en onze kandidaten kennen wij persoonlijk; wij weten wat hen beweegt en wat zij zoeken.

Wij – Arnout Jaarsma, Jeroen Versnel en ondergetekende – komen uit de wereld van de personeelsbemiddeling. We kennen dus het klappen van de zweep. En over één ding waren en zijn we het roerend eens: Het kan zóveel beter. Daarom richtten wij in 2012 Staffingteam op. Een bemiddelingsbureau dat het gewoon doet zoals het moet. Met oprechte aandacht voor opdrachtgever en kandidaat. Aantrekkelijke tarieven en heldere kernwaarden. Eerlijk en betrouwbaar. Betrokken en bevlogen. Het klinkt eenvoudig, maar hiermee onderscheiden wij ons echt in de markt. Het is dan ook niet voor niets dat het aantal opdrachten elk jaar verder groeit en dat we steeds meer mensen kunnen aannemen.

 

Stapje extra

Bij ons weet je direct waar je aan toe bent, of je nu opdrachtgever, kandidaat of collega bent. Wij weten wat jij wilt en doen onze uiterste best om je te helpen jouw doel te realiseren. Onze bevlogenheid en betrokkenheid maakt ook dat we altijd dat stapje extra willen doen. Wij kennen iedereen persoonlijk en het maakt niet uit wie van ons team je spreekt, wij weten wie jij bent en wat jij wilt. En weten we dat niet, dan vragen we ernaar. Want mensen vinden en met elkaar verbinden, dat is waar het om draait in ons vak.

 

Young professionals en it-specialisten

Staffingteam werkt met een groeiend team van young professionals en it-specialisten met jarenlange ervaring die in vaste dienst zijn, of door ons worden aangetrokken. Onze selectiecriteria zijn streng en volledig afgestemd op de eisen van de opdrachtgever. Door de sterke, persoonlijke kwaliteiten van professionals te koppelen aan specifieke wensen van klanten dragen wij immers bij aan het succes van alle partijen.

 

Werkgebieden

Staffingteam is dé partner voor het onderhouden en beheren van complexe ict-infrastructuren. Als nichespecialist hebben wij toegang tot de gehele markt van beschikbare ict-professionals. Of het nu gaat om systeembeheer, migratietrajecten of ondersteuning bij werkplek of helpdesk, wij vinden de geschikte professional.

Onze diensten:

  • Detachering
  • Deta-vast
  • Werving & selectie

Dit biedt onze klanten de voordelen van een persoonlijke en toegewijde dienstverlening, scherpe tariefstelling, snelle service en een betrouwbare en transparante partner.

 

Alpe d’Huzes

In 2015 is Staffingteam partner van Alpe d’Huzes. Op 4 juni beklom Jeroen Slebe de Alpe d’Huez voor KWF. Vergelijkbaar met onze instelling ‘opgeven is geen optie’.