Dutch Mobile Community (DMC) verbindt Nederlandse ICT-ondernemers

Dutch Mobile Community (DMC) verbindt Nederlandse ICT-ondernemers

Dutch Mobile Community is van start gegaan, waarin Nederlandse bedrijven die zich bezighouden met ICT elkaar ontmoeten rond communicatie in de breedste zin van het woord.

De Dutch Mobile Community is de volgende stap in de profilering van Nederland als innovatief telecomland, nadat met het Dutch Mobile Networking Event de eerste stappen zijn gezet. Het oude DMNE was één netwerkavond tijdens het jaarlijkse Mobile World Congress in Barcelona, de Dutch Mobile Community zorgt voor verbreding. De DMC is een initiatief van Danny Frietman van de Enterprise Summit BV en Rob de Kleijnen en Witold Kepinski van Executive People en Dutch IT-channel.

Naast uiteraard een eigen Hollands netwerkevenement tijdens het Mobile World Congress in 2016, zullen er aparte rondtafels en hospitality-mogelijkheden georganiseerd worden, alsmede specifieke sessies rondom bijvoorbeeld Smart City en Security. Ook zal het DMC zich nadrukkelijk gaan manifesteren als de partner van het Mobile World Capital, de organisatie achter het Mobile World Congress, de NBSO (het Nederlandse support office) en ook van Handelsroute.nl .

In de komende maanden zullen deze activiteiten gelanceerd worden op de nieuwe site, www.dutchmobilecommunity.nl . Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen, een preview wordt gepresenteerd tijdens het iBestuur Mobility Congres op 21 mei aanstaande in Den Haag (www.ibestuurmobility.nl )

“Het DMNE heeft de afgelopen jaren bewezen dat een Nederlandse netwerkavond in Barcelona tijdens het Mobile World Congress een waardevolle toevoeging is aan dit evenement”, aldus Danny Frietman, oprichter van het DMC en medeoprichter van de DMNE-activiteiten. “Het werd echter tijd voor uitbreiding van deze activiteiten, met het hele jaar door rondetafels, netwerkbijeenkomsten, in Nederland en in Barcelona. In het hart van de ‘mobile’ community in Nederland en daarbuiten, vandaar de oprichting van de ‘Dutch Mobile Community’.” Ook was er behoefte aan een nieuwe koers die Frietman met vertrouwen in gaat met de Kleijnen en Kepinski.