ICT in Business 2014 met Microsoft Vice President Céline Bremaud

ICT in Business 2014 met Microsoft Vice President Céline Bremaud

ICT op weg naar 2020

Grote onderzoeksinstituten als Gartner en IDC publiceren nu over ICT in het jaar 2020 en welke technologie dan gemeengoed is. 2020 is echter nog 6 jaar bij ons vandaan. Wat gaan organisaties in die tijd doen om klaar te zijn voor het grote ‘2020’? Precies dat is het centrale thema van het gratis congres ICT in Business 2014 dat op 6 november plaatsvindt in het Theaterhotel in Almelo.

Tijdens het strategische deel in de ochtend zal Microsoft Vice President, Céline Bremaud, exclusief voor de deelnemers aan ICT in Business, haar visie op dit onderwerp delen. Zij krijgt gezelschap van voetbalanalist en TV-persoonlijkheid Jan van Halst, en Martin Schoonheim, Director Business Development bij HP. De hele dag vinden deelnemers daarnaast praktische informatie op de ruime beursvloer en een twintigtal deep-dive sessies in de middag. Een niet te missen evenement dus voor iedereen die dagelijks bezig is op het snijvlak van ‘de business’ en ICT.

Exclusief: Microsoft Vice President

De strategische visie staat net als andere jaren centraal tijdens het ochtendprogramma van het inmiddels jaarlijkse evenement ICT in Business. Microsoft Vice President Céline Bremaud, verantwoordelijk voor Europa, het Midden Oosten en Afrika, geeft haar visie op ‘The Road Ahead’. Hoe kijkt Microsoft aan tegen nieuwe ontwikkelingen als sensortechnologie, cloud computing en business intelligence? Hoe kunnen organisaties daar de komende jaren voordeel uit halen?

Voetbalanalist Jan van Halst trakteert de bezoekers op zijn visie rond ‘voetbal op weg naar 2020’. Waar liggen de parallellen met ‘The Road Ahead’ en waar kunnen het voetbal en het bedrijfsleven van elkaar leren? Tot slot deelt Director Business Development van Hewlett-Packard Nederland, Martin Schoonheim, de strategische visie van HP op ‘ICT op weg naar 2020’.

Dag vol informatie

Na de strategische visie in de ochtend van de Gold Sponsoren Microsoft en HP hebben de deelnemers volop gelegenheid om tijdens de walking lunch meer informatie te verzamelen in het Information Center, de beursvloer. Daar vinden zij stands van onder andere HP, Microsoft, RES Software, Symantec, Citrix, EMC2, Barracuda Networks, Leferink Document Works, Veeam, ICT Spirit Business Solutions en SpiritCloud.nl.
Diezelfde sponsoren bieden de deelnemers in de middag keuze uit een twintigtal break-out sessies. Deze gaan stuk voor stuk dieper in op ICT op weg naar 2020. Deze deep-dive sessies hebben zowel een bedrijfsmatige als een technische inslag. Bijzonder zijn twee Hands-On Lab-sessies van Microsoft IT Pro Tony Krijnen. Deelnemers kunnen daar zelf zien hoe eenvoudig het is om ogenschijnlijk ingewikkelde technologie in te zetten.

Het congres ICT in Business 2014 is de vierde in rij van dit succesvolle evenement. Deelname aan het door ICT Spirit georganiseerde congres is kosteloos. Sfeer proeven van voorgaande edities, het volledige programma en direct inschrijven kan via de congreswebsite.