Ruud Alaerds opvolger Michiel Steltman als directeur DHPA

Ruud Alaerds opvolger Michiel Steltman als directeur DHPA

Ruud Alaerds gaat per 1 mei 2016 Michiel Steltman opvolgen als directeur van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA). Steltman maakte op 1 januari zelf al de overstap naar Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL) bekend. Hij nam waar totdat een geschikte opvolger gevonden was.  Alaerds heeft ruime ervaring in de wereld van ICT-marktonderzoek, market intelligence en advies, onder andere bij Heliview.

Eric Vredeveldt, bestuurslid en secretaris van de DHPA over de benoeming van Alaerds: “Met de komst van Stichting DINL is de agenda van de DHPA aan het veranderen. DHPA zal zich meer op marketing activiteiten gaan richten om awareness in de markt te realiseren zodat we de hosting- en cloudsector verder kunnen promoten in Nederland. Wij zijn dan ook blij dat we in Ruud Alaerds iemand met de juiste achtergrond hebben gevonden die uitermate geschikt is om aan deze opdracht praktische invulling te geven.”

Alaerds is blij met zijn benoeming: “De hostingwereld is een uitdagende omgeving waarin ontwikkelingen (technologisch maar ook in het marktveld) razendsnel gaan. Tegelijkertijd moet Nederland er nog achter komen hoe cruciaal deze sector is voor bedrijven, instellingen maar ook de burger. Ik beschouw het als een voorrecht om deze sector te mogen vertegenwoordigen op weg naar beter begrip en verdere professionalisering.”