Salves sponsort Windows Azure User Group Nederland

Salves sponsort Windows Azure User Group Nederland

Onlangs committeerde Salves zich als sponsor aan WAZUG NL, de Nederlandse Windows Azure User Group. WAZUG is een stichting die tot doel heeft kennis rondom het Windows Azure-platform te delen. Gezien de ambities van Salves Business Productivity op het gebied van de Microsoft cloud-strategie, is dit partnerschap een logische stap.

WAZUG biedt een gemeenschappelijk platform ter bevordering en ondersteuning van Windows Azure in de breedste zin van het woord. Voor veel IT professionals, managers, studenten en ondernemers in Nederland is de WAZUG NL het centrale punt daar waar het gaat om Azure en aanpalende gebieden.

“Als Salves Business Productivity richten wij ons op het creëren van een efficiënte, effectieve en inspirerende (werk)omgeving. Wij vinden onze inspiratie dan ook in een aantal thema’s dat Microsoft voert. Vanuit de Microsoft-filosofie “You bring it, we run it”, vervult Azure een belangrijke rol in de Microsoft Cloud-strategie. Een strategie waar wij vanuit onze overtuiging volledig op willen aanhaken”, aldus Roland Kieboom en Emile Stam, directeuren van Salves Business Productivity BV. “Het partnerschap met WAZUG is voor ons dan ook een logische stap gelet op de ambities die wij hebben op het vlak van Azure”.

Salves Business Productivity is sterk in het creëren van de verbinding tussen organisatiedoelen, de gebruikersbehoefte en de toepasbaarheid van technologie (ICT). Onze passie: samen met onze klanten komen tot een inspirerende, duurzame, productieve en (team) prestatie bevorderende werkomgeving. Dit door technologische (ICT) en sociale innovaties enerzijds, of door een betere uitnutting van datgeen er al is. Naast de rol van implementatiepartner slaan we als adviseur, als aanjager en waar nodig als visionair de brug tussen de wensen en verwachtingen van de organisatie en de wijze waarop technologie (ICT) hier een faciliterende rol in kan spelen.

De Windows Azure User Group NL is eind 2010 in het leven geroepen door een groep enthousiastelingen om ontwikkelaars, architecten en consultants te informeren over en te enthousiasmeren voor Microsoft’s applicatieplatform in de cloud: Windows Azure.