Now Interact krijgt investering $ 5M voor machine learning

Now Interact krijgt een investering van $ 5.000.000 (SEK 44 miljoen). Het bedrijf gebruikt machine learning voor omnichannel Intelligentie. Ook worden de activiteiten verder uitgebreid naar de Verenigde Staten.

De ronde wordt geleid door SEB Venture Capital en Inventure samen met de bestaande eigenaar Industrifonden.

 

Machine learning

Sinds de lancering in 2014 heeft het machine learning platform $ 3.2 million ARR (Annual Recurring Revenue) binnengehaald. Het bedrijf beschikt over een klantenbestand met toonaangevende merken zoals Centraal Beheer, ComHem, SEB, Folksam, Tele2 en Three UK.

Now Interact’s huidige eigenaar, en grootste investeerder, VC firma Industrifonden, heeft ook deelgenomen aan de investeringsronde. Industrifonden deed zijn eerste investering in Now Interact in 2014.

“Onze visie is om de standaard neer te zetten voor tastbare bedrijfsresultaten dankzij machine learning. Als gevolg van ons succes in Europa en ons partner programma, zal deze financiering het ons mogelijk maken om de dynamiek van onze eerste belangrijke klanten in de VS te benutten en dit gebied tot onze grootste markt te maken “, zegt Magnus Åström, CEO en oprichter Now Interact .

 

Digitale transformatie

SEB’s investeringen in Now Interact kan worden gezien als onderdeel van de aanhoudende digitale transformatie van de bank, terwijl Inventure, een toonaangevend early-stage venture capital firma, in een vroeg stadium regionale ondernemers ondersteunt en zo wereldwijd helpt uit te breiden.

 

 

Gerelateerde berichten...

X