Ook na 1 januari: veilig e-mailen – Alle ins en outs van NTA7516-richtlijn in gratis webinar

Vanaf 1 januari 2021 is het zover: dan is de nieuwe NTA7516-richtlijn van kracht, onder meer voor partijen in de zorg. Organisaties actief op het gebied van zorg hebben te maken met verschillende normeringen en richtlijnen, zoals AVG, NEN7510 en de eerdergenoemde NTA7516-richtlijnen. Hieraan voldoen biedt de organisatie verschillende voordelen, zoals de mogelijkheid op een veilige manier te e-mailen met ketenpartners, cliënten en patiënten.

Gratis webinar: snel op de hoogte
Het is dus in meerdere opzichten belangrijk om met de nieuwe richtlijn aan de slag te gaan. In het gratis webinar ‘Veilig e-mailen’ wordt u op basis van aansprekende voorbeelden uit de praktijk bijgepraat. Bovendien ontdekt u hoe u met behulp van Bastion 365 en Microsoft-oplossingen in korte tijd kunt voldoen aan de nieuwe richtlijnen én optimaal gebruik maakt van de kansen die veilig e-mailen biedt. Tijdens het webinar beantwoorden experts van Microsoft en Bastion 365-partner Cloud Life eventuele vragen op dit vlak. Via deze pagina meldt u zich eenvoudig en kosteloos aan.

Wat het webinar oplevert
Na het webinar bent u in één keer op de hoogte van alle ins en outs rondom veilig e-mailen en u weet welke stappen nodig zijn om te voldoen aan de nieuwe normering en richtlijnen. Zo kunt u op een veilige en gebruiksvriendelijke manier patiëntinformatie uitwisselen. Het webinar heeft een praktische indeling, die alle facetten rondom veilig e-mailen belicht. Zo leggen experts uit wat de normeringen en richtlijnen AVG, NEN7510 en NTA7516 voor uw organisatie betekenen. Vervolgens wordt er stilgestaan bij de kenmerken van veilig e-mailen volgens NTA7516-richtlijn. Het webinar belicht ook een aantal klantervaringen uit de praktijk op basis van Bastion 365 en Microsoft-oplossingen. U wordt in een bondige demonstratie bovendien op de hoogte gebracht van de functionaliteiten, terwijl u direct uw vragen kunt stellen.

Verzeker uzelf van een digitale plek
Het webinar ‘Veilig e-mailen’ vindt plaats op donderdag 14 januari. Registratie is vereist via deze pagina.

Hebt u in de tussentijd ook behoefte aan meer informatie, dan leest u op deze pagina meer over de kansen voor uw organisatie.

Gerelateerde berichten...

X