OutSystems Innovation Award voor Randstad

OutSystems kondigt aan dat twee IT-projecten van uitzendorganisatie Randstad zijn beloond met een OutSystems Innovation Award. Deze award wordt uitgereikt aan mensen en organisaties die het OutSystems Platform gebruiken om IT-afdelingen proactiever en productiever te maken, innovatie te stimuleren en businesswaarde te creëren. Randstad ontvangt de award voor zijn applicatie ‘Automatische Loonberekening voor Medisch Personeel’ en voor het nieuw ontwikkelde klantenportaal.

Bij het project ‘Automatische loonberekening voor medisch personeel’ hebben twee ontwikkelaars van Randstads IT-afdeling het OutSystems Platform gebruikt om complexe handmatige processen met betrekking tot de salarisberekening van het medisch personeel te automatiseren. In vijf maanden tijd is een maatwerkapplicatie ontwikkeld die waar mogelijk gebruik maakt van de reeds aanwezige systemen en die naadloos integreert met het ERP-pakket  dat binnen Randstad wordt gebruikt.
“We hebben in een kort tijdsbestek een kosteneffectieve oplossing weten te realiseren die waarde oplevert voor de business. De bedrijfsapplicatie heeft geleid tot 100 procent gebruikersacceptatie en een onmiddellijke ROI”, aldus Goncalo Vilhena, Service Manager bij Randstad.

Klantenportaal
In het tweede winnende project heeft Randstad een in .NET ontwikkeld klantenportaal vervangen door een volledig nieuw portaal op basis van het OutSystems Platform. Het nieuwe portaal omvat 20 procent meer functionaliteit dan het oude systeem. In slechts vier maanden leverde een team van drie ontwikkelaars een eerste versie van het platform op.  Op basis van een aantal wijzigingsverzoeken van de kant van gebruikers werd twee maanden later de definitieve versie opgeleverd.

Vasco Teixeira-Pinto, Service Manager bij Randstad: “We hebben een toekomstvast klantenportaal gerealiseerd waarmee we ons in deze competitieve markt kunnen onderscheiden.”

“Randstad is een uitstekend voorbeeld van hoe een IT-afdeling innovatie kan stimuleren binnen een organisatie”, zegt Ruud Hochstenbach van OutSystems. “De bedrijfsapplicaties die zij met behulp van het OutSystems Platform hebben ontwikkeld, hebben geleid tot een efficiënter loonadministratieproces en een beter contact met klanten. ”

Geef een reactie

Gerelateerde berichten...