OutSystems wint opnieuw CODiE Award voor Best Mobile Development Solution

OutSystems maakt bekend voor het tweede jaar op rij een SIIA CODiE Award voor Best Mobile Development Solution te hebben gewonnen. De SIIA CODiE Awards worden al dertig jaar uitgereikt voor de meest innovatieve producten en zijn de voornaamste onderscheidingen voor de software- en informatie-industrie.
Op basis van gedegen onderzoek door experts en een stemming onder leden van brancheorganisatie SIIA werd OutSystems bekroond tot winnaar van het onderdeel Best Mobile Development Solution. Deze categorie is een erkenning voor het beste platform of tool voor het ontwerpen, ontwikkelen of testen van mobiele applicaties.
“We zijn vereerd twee jaar op rij een ​​CODiE-award te hebben gewonnen voor de beste mobiele ontwikkeloplossing,” zegt Paulo Rosado, CEO van OutSystems. “Deze prestigieuze award is opnieuw een voorbeeld van hoe low-code ontwikkelplatformen de traditionele applicatieontwikkelproducten voorbij streven.”
De CODiE Award volgt op de erkenning van OutSystems door Gartner als leider in het Magic Quadrant 2017 voor Mobile App Development Platforms. Het bedrijf werd dit jaar ook erkend als leider in The Forrester Wave: Mobile Low-Code Development Platforms.
“SIIA’s 2017 Business Technology CODiE Awards erkennen bedrijven die in de voorhoede opereren van zakelijke innovatie. Deze bedrijven bepalen de toekomst van hoe we zaken doen. Het is echt een eer om deze producten via de CODiE Awards te kunnen eren”, zegt Ken Wasch, president van SIIA, de brancheorganisatie voor de software- en informatie-industrie.
OutSystems mocht vorig jaar ook de CODiE Award voor Best Mobile Development Solution in ontvangst nemen en in 2015 de CODiE Award voor Best Cloud Platform as a Service. In 2009 werd OutSystems bekroond met een CODiE voor Best Software Development Solution.

Gerelateerde berichten...