Telecom aanbieder Speakup lanceert developer.speakup.nl

Het in Enschede gevestigde bedrijf Speakup faciliteert van oudsher telefonieoplossingen voor de zakelijke markt, maar laat zijn onderscheidende karakter zien met een nieuwe site puur gericht op developers.

Speakup is altijd een door technologie gedreven onderneming geweest die constant vooruitdenkt en zoekt naar onderscheidende features en mogelijkheden die van toegevoegde waarde zijn voor de eindgebruikers.

Zo krijgen de ontwikkelaars binnen Speakup volop de ruimte om te experimenteren, waardoor er in de loop van de jaren veel kennis is vergaard. Omdat het delen van kennis een belangrijk onderdeel is van de kernwaarden van Speakup, is het niet meer dan logisch dat er daarom een podium werd ontwikkeld waarop het development team hun technische kennis kan etaleren. Developer.speakup.nl is in feite een showcase waarop de mogelijkheden van de zelfgemaakte API’s voor iedereen zichtbaar worden. Speakup nodigt externe ontwikkelaars dan ook uit om gebruik te maken van deze services en API’s om daarmee hun eigen toepassingen te ontwikkelen.

De eerste bijdragen zijn al geplaatst in de vorm van drie interessante blogposts: Voice API (de toekomst van programmable voice), het realiseren van een Minimum Viable Product en de toepassing van CSS Grids in front-end development. In de komende tijd zullen er regelmatig nieuwe bijdragen toegevoegd worden. Denk aan de documentatie van API’s, libraries en ook reference documenten.

Op de hoogte blijven? Voeg developer.speakup.nl toe aan je favorieten of abonneer je op de RSS Feed.

Gerelateerde berichten...