Bedrijfskritische applicaties plaatsen met vertrouwen in de cloud

disaster recovery

Volgens Paul Zeiter, bestuursvoorzitter van Zerto, kunnen bedrijven tegenwoordig in een paar uur tijd niet alleen een complete infrastructuur inrichten, maar ook in bedrijf nemen en beveiligen. “We bieden nu een nieuwe combinatie aan. Die van bedrijfscontinuïteit en disaster recovery (BC/DR) technologie die Zerto biedt en het cloud platform van IBM, dat schaalbaar is en kostenefficiënt. Hierdoor kunnen bedrijfskritische applicaties naadloos in de cloud gehost worden. Met ongeëvenaarde bescherming door Zerto.”

Zerto Virtual Replication in IBM Cloud

Zirto VR oftewel Zerto Virtual Replication is het stokpaardje bij Zerto, wat betekent dat er een nieuwe definitie van bedrijfscontinuïteit en disaster recovery voor VMware Cloud omgevingen ontstaat. Sinds kort biedt Zerto VR ook beveiliging voor workloads in het IBM Cloud Platform.

Zerto biedt RPO’s (recovery point objectives) van enkele seconden en RTO’s (recovery time objectives) van enkele minuten.

Functies en voordelen van de combinatie IBM Cloud en Zerto

 • Snel en geautomatiseerd herstel
  Verlies van data blijft tot een minimum beperkt omdat gegevens kunnen worden hersteld tot op enkele seconden voordat er een calamiteit is opgetreden. Feitelijk kunnen gegevens worden teruggezet naar elk gewenst tijdstip zonder verstoring van de productie-omgeving. Ook handig in het geval van beschadiging of ransomware aanvallen.
 • Consistente applicaties
  De oplossing biedt de mogelijkheid om complexe applicaties die op diverse virtuele machines en servers draaien, te herstellen naar elk gewenst tijdstip. Dit is mogelijk op basis van service levels en met herstelrapportage die als input kan dienen voor audits.
 • Bedrijfscontinuïteit en disaster recovery zit ingebouwd
  Een geïntegreerde reeks van oplossingen voor BC/DR tussen cloud met RPO’s van enkele seconden en RTO’s van enkele minuten, zonder dat screenshots direct nodig zijn.
 • Testprocedures worden niet verstoord
  Klanten kunnen hun disaster recovery-oplossing op elk gewenst moment testen zonder nadelige gevolgen voor hun productieomgeving. Daarmee kunnen ze erop vertrouwen dat hun cloud-omgeving de prestaties biedt waar de bedrijfsvoering om vraagt.

De gecombineerde oplossing wordt gepresenteerd als optie via de IBM Cloud. Dit kan ook direct via IBM of VMware gedaan worden of via de indirecte kanalen van het bedrijf. Voor meer info bezoek deze IBM Cloud platform pagina.

 

 

 

 

Gerelateerde berichten...