De realiteit van IT

Avensus werknemer achter computer

Natuurlijk heb je al vaak gehoord van de oneindige mogelijkheden van informatietechnologie voor je bedrijf. Over meer mobiliteit en flexibiliteit, waardoor je sneller kunt anticiperen op veranderingen in de markt. Klinkt allemaal mooi toch? Een wereld waarin de IT-manager alleen maar successen boekt en zich geen zorgen hoeft te maken over de lopende business. Te mooi, als je het ons vraagt.

De realiteit is vaak anders. Wat vaak over het hoofd wordt gezien, is het menselijke aspect. Technologie is zeker belangrijk, maar staat niet op zichzelf. Succesvolle IT-transities hebben altijd één ding gemeen: een optimale combinatie van technologie, processen én mensen. De factoren proces en gedrag vormen vaak de missing link.

Openheid

Laten we bij Avensus nu juist daarin uitblinken. Onze samenwerkwijze kenmerkt zich door openheid en bereikbaarheid. Vooraf, tijdens en achteraf. Waardoor onze specialistische kennis en kunde beter geïmplementeerd wordt. Ruim 175 medewerkers, die hun sporen meer dan verdiend hebben op gebied van technologie, security en compliance, staan dag en nacht voor je klaar. Wij nemen de regie en zorgen ervoor dat jouw IT goed wordt ingericht. Hierbij zorgen wij ervoor dat je technologie goed werkt met je securityprocessen en dat de rapportage op de juiste manier plaatsvindt
Onze expertises zijn onderverdeeld in deze 5 werkterreinen:

1. Transitie

Efficiëntie, flexibiliteit, continuïteit, compliancy, informatiebeveiliging en kostenbesparing zijn veel gestelde doelen die organisaties nastreven. IT moet hierin ondersteunend zijn. Avensus helpt bij het maken van slimme keuzes en de inrichting van het juiste cloudplatform en security implementatie.

2. Managed Cloud
We zijn een bewezen specialist in Managed Cloud Services en in uitdagende IT-projecten. We helpen onze klanten grote aantallen nieuwe mobiele apparaten in gebruik te nemen en waken over de veiligheid, efficiëntie en beschikbaarheid van gekozen systemen en oplossingen. Ons supportteam staat altijd voor jou en je collega’s klaar.

3. Managed Security
Vanuit ons Security Operations Center (SOC) houden we de IT-infrastructuur van onze klanten 24×7 nauwlettend in de gaten. Daarbij geven wij pragmatische en prettige begeleiding naar certificatie en het versterken van de processen van organisaties aan de hand van diverse normen. Ook voeren onze ethical hackers pentests en vulnerablility scans uit en geven wij security awareness trainingen voor jouw organisatie.

4. High Grade Security
Toenemende digitale dreiging vraagt om deskundige bescherming van de meest waardevolle informatie. Voor veel organisaties is het niet de vraag óf er een breach ontstaat, maar wanneer dat gebeurt. Het creëren van vertrouwen in het digitale tijdperk is daarom meer dan ooit essentieel. Sleutelbeheer en encryptie dragen bij aan het allerhoogste niveau van databescherming.

5. IT Audit & Assurance
Geen one-size-fits-all, maar een oplossing op maat door goed te kijken naar de processen binnen jouw organisatie. Welke normen en audits zijn relevant en waar bevinden zich de kwetsbaarheden en risico’s? Wij zijn bevoegd om assurance-opdrachten uit te voeren en zijn deskundig op het gebied van informatiebeveiliging, IT-beheersing en de afstemming tussen IT en bedrijfsprocessen. Wij werken conform de richtlijnen van NOREA, de beroepsorganisatie van IT-auditors.

Wil je er meer over horen? Bel, mail of kom langs.
Graag laten we zien dat IT echt anders kan.
Avensus & medewerkers.

 

Gerelateerde berichten...

X