Hybride event: ‘Bechtle NEXT – Together we care’ focus op duurzaamheid

Op dinsdag 22 november vindt ‘Bechtle NEXT hybrid – Together we care’ plaats. Met dit hybride event focust IT partner Bechtle op het thema duurzaamheid en de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de VN. Alle organisaties moeten hier namelijk mee aan de slag, en de IT-sector kan hierin een voortrekkersrol vervullen. Het doel van Bechtle NEXT is om deelnemers te inspireren en de dialoog met elkaar aan te gaan. Zo nodigt Bechtle SDG experts uit en eigen klanten die al succesvol bijdragen aan een duurzamere wereld.

De 17 SDG’s worden steeds bekender en belangrijker en zijn ook door organisaties niet meer te negeren. Bechtle heeft op basis van de SDG’s haar Duurzaamheidsstrategie 2030 ontwikkeld. Concrete, operationele maatregelen die de IT partner heeft genomen, zijn voor klanten en partners wellicht al merkbaar geweest. Zo biedt Bechtle een aanbod van duurzame IT-oplossingen aan.

Tijdens Bechtle NEXT komen SDG experts langs en schuiven klanten aan tafel om organisaties te inspireren en hiermee op weg te helpen. Deze editie van Bechtle NEXT is hybride, dit houdt in dat je kunt kiezen of je het event fysiek bijwoont op het Bechtle hoofdkantoor in Eindhoven, of digitaal. Kom je naar Eindhoven? Dan kun je na afloop van het event napraten met de andere aanwezigen, sprekers van het event en Bechtle collega’s onder het genot van een hapje en een drankje.

Lukt het je niet om fysiek aanwezig te zijn? Dan kun je inloggen vanaf je eigen werkplek en het event zo bijwonen. Of je nu digitaal of fysiek aanwezig bent, de input van alle aanwezigen wordt meegenomen. Zo ontdek je hoe andere organisaties met SDG’s omgaan, leer je van elkaar en van experts.

Na het event heb je een antwoord op de volgende vragen:
 • Waarom zou je als organisatie aan de slag moeten (willen) met de SDG’s?
 • Wat wordt er verwacht van het bedrijfsleven?
 • Hoe zorg je ervoor dat de SDG’s integraal onderdeel worden van jouw organisatie?
 • Welke stappen hebben andere vergelijkbare organisaties genomen als het gaat om de implementatie van de SDG’s?
Voor wie is het event?
 • IT-inkopers;
 • CXO;
 • Iedereen die te maken heeft met SDG’s binnen zijn of haar organisatie en interesse heeft in het onderwerp.
Maak kennis met de hosts

Tom Jessen en Gijs van der Putten zijn inmiddels al vertrouwde gezichten bij Bechtle events. Ook voor de aanstaande show zijn zij de gastheren. Wist je dat Tom Jessen een van de meest geliefde online dagvoorzitters van Nederland is? Hij begon zijn carrière in het talententeam van Veronica. Daar leerde hij de kneepjes van het vak. Zijn presentatiewerk voor RTL, BNR en L1 combineerde hij al snel met presentaties in binnen- en buitenland. Tom begeleidt jaarlijks tientallen online webinars voor A-merken, overheden, andere organisaties en IT-events.

Gijs is Manager Partnerships & Communities bij Bechtle en is als co-host de verbindende factor tussen de deelnemers en Tom Jessen. Samen duiken ze dieper in op de topics die besproken worden tijdens het event.

Sprekers

De sprekers van Bechtle NEXT zijn onder andere:

 • Johan Rodenhuis – Categorie ICT Werkomgeving Rijk (IWR)
  Johan is als Specialistisch Adviseur Duurzaamheid dagelijks bezig met het onderwerp duurzaamheid. Wat houdt dit precies in en welke tips heeft hij om hiermee aan de slag te gaan? Hoe neem je bijvoorbeeld je medewerkers mee in dit thema?
 • Rynko van Diepen – Avans Hogeschool
  Rynko is hogeschooldocent met een sterke focus op duurzaam ondernemen. Vanuit het lectoraat Sustainable Strategy and Innovation werkt hij mee aan het actief implementeren van de circulaire economie gedachte in het onderwijs. Welke stappen heeft Avans Hogeschool hierin al genomen en hoe gaan ze verder?

Andere sprekers worden nog bekend gemaakt.

Inschrijven

Je kunt je eenvoudig gratis inschrijven via de Bechtle website. Bij inschrijving kun je aangeven of je het event digitaal of fysiek wenst bij te wonen. Alvast veel plezier!

Lees ook:

Gerelateerde berichten...

X