Informatiepagina specifiek voor de zorgsector

banenroof

MvR Digital Workforce heeft een informatiepagina ontworpen, specifiek voor de zorgsector. Op deze pagina zul je videomateriaal, whitepapers en klantcases vinden die relevant en interessant zijn voor de professionals actief in de Zorg en het Sociaal Domein.

Digitale assistenten kunnen ingezet worden voor zorgprocessen en ondersteunende processen. Het ultieme doel van het inzetten van een digitale workforce binnen de zorgsector is om menselijke medewerkers te verlossen van handmatige en repetitieve taken, zoals bijvoorbeeld administratieve zaken, dankzij de ondersteuning van digitale assistenten. Kijk op onze nieuwe pagina: Zorg en sociaal domein – MvR Digital Workforce

MvR Digital Workforce is zeer actief in het delen van kennis die bijdraagt aan de ontwikkeling van professionals die willen werken met Artificial Intelligence (AI) en Robotic Process Automation (RPA). Via trainingen, kennissessies, whitepapers en klantcases helpen we ook de Zorg met implementatie van RPA en AI.

Zowel beleidsmatig als tactisch en operationeel of met het maken van een eerste eenvoudige digitale medewerker. En we adviseren ook over architectuur en licentiekeuze, geven opleiding en training (on the job). Maar natuurlijk maken en beheren we ook voor organisaties die niet de ambitie hebben om het zelf te gaan doen. Dit kan ook als Robot-as-a-Service, om de organisatie maximaal te ontzorgen.

MvR Digital Workforce publiceert regelmatig over RPA en AI. Wil je graag meer weten over deze onderwerpen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Lees ook:

Gerelateerde berichten...

X