Okey, je bent IT-er of wilt een IT-er worden. En dan?

Werken in de IT biedt heel veel mooie kansen en is zeker een goed idee voor schoolverlaters die een zekere toekomst zoeken. IT is er altijd en we zijn er afhankelijk van geworden. Als IT-er hoef je je niet heel erg zorgen te maken of er wel werk is, integendeel de vacatures liggen voor het oprapen. Waar ga je dan als (toekomstige) IT-er werken? Bij een bedrijf die IT tot doel verheft, of juist bij een bedrijf die begrijpt dat IT een middel is om er belangrijke dingen mee te bereiken?

Wellicht is Lemontree uit Alphen aan den Rijn een goede keuze. Het bedrijf is trots op haar geweldige klanten en trots op het team van enthousiaste masters in ICT. Harde werkers én levensgenieters, die de vrijheid hebben in hun werk en daardoor in balans zijn met het leven daarnaast. Lemontree krijgt al zeven jaar een 9,4 van klanten. Ze zijn goed in wat ze doen doordat ze ruimer denken dan technologie. Het gaat niet om de ICT, maar wat je ermee bereikt is hun motto.

Lemontree zorgt dat bedrijven dag en nacht doordraaien. Van productie, logistiek tot eindbestemming. Maar ook dat belangrijke zorg iedere dag beschikbaar is. En dat mensen op kantoor altijd en overal effectief kunnen werken en met elkaar in contact staan met elkaar. En heel belangrijk: dat goede doelen hun belangrijke missie kunnen realiseren. Want Lemontree zet zich graag in voor organisaties met een belangrijke missie. Stichting ALS Nederland bijvoorbeeld, maar ook Right to Play, Nico Adriaans Stichting en andere sociale werkomgevingen. Want wat is er mooier dan mensen helpen met technologie, waarmee hun doelen sneller en beter kunnen worden bereikt?

Lemontree is gespecialiseerd in het beheren van IT-omgevingen van klanten. Ze zorgen dat alles iedere dag werkt en bieden hulp bij vragen van gebruikers en IT-ers bij de klant. Daarnaast levert Lemontree een bijzondere werkplek, die gepersonaliseerd is en mensen betrekt bij de organisatie waar ze werken. En uiteraard biedt Lemontree architecturen met een duidelijke blauwdruk, waardoor kwaliteit, snelheid en veiligheid worden gewaarborgd. Zowel in een public cloud omgeving, met hyperconverged IT en andere klantplatformen zorgt Lemontree met ‘first class’ diensten en ondersteuning dat klantambities worden gerealiseerd.

Dus zoek je een bedrijf dat verder gaat dan alleen de technologie en IT inzet om ambities van klanten waar te maken? Die al zeven jaar op rij een 9,4 krijgt van klanten? Een bedrijf die zich naast sterke merken opvallend inzet voor goede doelen? En wil je dan ook nog een werkgever waar je vrijheid hebt om jezelf te ontwikkelen en je werk in balans is met het leven daarnaast? Neem eens een kijkje op werkenbijlemontree.nl. Of bel ze gewoon eens op voor een bak koffie en een kennismaking. Want er zijn doorlopend kansen voor beginnende en ervaren IT-ers bij Lemontree zelf en bij hun klanten.

Lees ook:

Gerelateerde berichten...

X