Primaned breidt analoog en digitaal uit

Uitbreiding naar Duitsland

Naast de bestaande dienstverlening op het gebied van Project Controls in Nederland, België en Ierland gaat Primaned ook naar de Duitse regio’s.

Primaned biedt een breed scala aan oplossingen binnen ons expertisegebied, verdeeld over vier categorieën:
• Onze Project Controls Consultants helpen onze klanten het volgende volwassenheidsniveau van project controls te bereiken door het implementeren van best practice processen en -oplossingen.
• De Primaned Academy biedt een breed scala aan trainingen die uw projectteam in echte project controls professionals kunnen veranderen.
• Als organisatie vertrouwen we in de markt. Primaned heeft een breed scala aan tools en oplossingen. Primaned de Europese Reseller en Implementatie-partner voor PMWeb, Primavera en Safran. Goede voorbeelden zijn te vinden in planning, risico en constructie management informatie systemen.
Primaned Projectadvies heeft meer dan 50 hoogopgeleide planning engineers in dienst die op projectbasis door onze klanten worden ingehuurd om hen te adviseren en te ondersteunen bij het verbeteren van hun projecten.

Uitbreiding naar digitaal (Podcast)

Per direct heeft Primaned een Duitse vestiging gelegen in Frankfurt waar de bestaande dienstverlening ook in het duits zal worden ingezet voor Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het bestaande team is uitgebreid met een aantal Duitstalige consultants die breed inzetbaar zijn.

Daarnaast gaan we nog verder de landsgrenzen over en hebben we een podcast gelanceerd: PRO CON podcast (“Leading the Project Controls conversation”) waarin we 2-wekelijks in gesprek gaan met interessante projecten, experts op het gebied van Project Controls uit ons eigen opleidingscentrum, maar ook met internationale software leveranciers of andere experts op het gebied van Project Controls.

Het team hier bij Primaned zijn fervente luisteraars van podcasts, we hebben vastgesteld dat er een gat was in de podcastwereld rond Project Controls.

We respecteren dat er andere shows rond dit onderwerp zijn, maar we wilden dit opvoeren om hopelijk ‘DE’ betrouwbare bron van informatie te worden die mensen kunnen vertrouwen, we begrijpen dat we dat vertrouwen moeten verdienen en we hebben ambitieuze plannen voor de show, zijn volledig toegewijd aan de PROCON-podcast om ervoor te zorgen dat we onze luisteraars aanzienlijke waarde en inzichten bieden.

We zijn gefocust op het bouwen van een show waar professionals uit de industrie het uiteindelijk hun thuis kunnen noemen, hun nummer één luisteren … een beetje zoals hoe wij als een wereldwijde gemeenschap Google vertrouwen om zoekopdrachten op internet te vinden.

Hier bij Primaned geloven we dat Project Controls een beroep is, het is niet alleen iets wat je doet als onderdeel van projectmanagement, en we zijn toegewijd om via deze podcast de gouden standaard van Project Controls-informatie te ontwikkelen met informatieve shows, casestudy’s, inzichten, bronnen rond onderwerpen en deskundige gastinterviews.

De missie van PROCON is om een gemeenschap van professionals op te bouwen en te helpen en erkend te worden als de show die ‘Leading the Project Controls Conversation’ is in onze branche.
Mocht u Project Manager zijn van een prachtig project neem dan via de website gerust contact met ons op om te kijken of we uw project kunnen uitlichten in 1 van de podcasts.

Luister zeker ook zelf via uw favoriete podcast app (Apple, Spotify of Google) of kijk zelfs mee via www.proconpodcast.com

Mocht u vragen of opmerkingen hebben n.a.v. de analoge of digitale uitbreidingen van Primaned kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Primaned
+31 10 44 25 177
info@primaned.com

Gerelateerde berichten...

X