Xerox presenteert intelligente mobiliteitsoplossingen tijdens Intertraffic 2014

Op Intertraffic Amsterdam 2014, ‘s werelds grootste vakbeurs op het gebied van infrastructuur, verkeersmanagement, veiligheid en parkeerbeheer, zal ook Xerox haar innovaties op het gebied van mobiliteit laten zien. Xerox richt zich volledig op technologische innovatie en services en biedt haar diensten en oplossingen – van declaratieverwerking en klantenservicecenters tot geautomatiseerde toltransacties – wereldwijd aan. Tijdens Intertraffic 2014 presenteert Xerox onder andere oplossingen voor parkeermanagement, parkeerhandhaving, tolheffing en wagenparkbeheer.

“De manier waarop mensen reizen verandert continu. Voor gemeenten is het dan ook niet eenvoudig om up-to-date te blijven met alle ontwikkelingen op het gebied van intelligente transportoplossingen”, aldus Jo Van Onsem, president van Xerox International Transportation and Government. “Samen met klanten werkt Xerox al ruim 40 jaar in meer dan 35 landen aan de ontwikkeling van innovatieve mobiliteitsoplossingen. Oplossingen die daadwerkelijk bijdragen aan infrastructurele problemen en mobiliteits- en parkeervraagstukken.”

Naast een real-time verbinding met parkeersensoren in het centrum van Los Angeles zal Xerox op Intertraffic de volgende oplossingen presenteren:
– aanpak van parkeerplaatsmanagement biedt
·         ComplianceTM, de flexibele parkeerhandhavingsoplossing van Xerox
·         De nieuwste fotohandhavingsoplossingen
·         Xerox City Dashboard Business Intelligence-software, waarmee gemeenten oplossingen op maat kunnen ontwikkelen en de mobiliteit in de gemeente verbeterd wordt aan de hand van lokale data.

Intertraffic 2014
Intertraffic 2014 vindt plaats van 25 tot en met 28 maart 2014 in het Elicium van de Amsterdam RAI.

 

Geef een reactie

Gerelateerde berichten...