18e EPA Congres met Vakbeurs 2017: In het teken van digitalisering

De digitalisering heeft ook haar impact op de parkeerindustrie. Het Europese 18e EPA Congres met Vakbeurs in Rotterdam, van 20 – 22 september is vooral gericht op de onderwerpen smart parking en intelligente oplossingen voor mobiliteits- en parkeermanagement.

Op de EPA Vakbeurs worden bezoekers verwelkomd door ruim 60 exposanten uit Nederland en andere Europese landen. Zij toten een grote verscheidenheid aan producten en diensten. De laatste ontwikkelingen op gebied van straat- en garageparkeren komen aan bod. “De onderwerpen omvatten betaalsystemen, onderhoud van garages en ondersteunen van slimme mobiliteit”, stelt Simone Pfisterer, Vice President van het organiserend bureau Mesago Messe Frankfurt GmbH.

 

Exposanten uit heel Europa

Zo zijn er bijvoorbeeld uit Nederland bedrijven als Agendum, Ballast Nedam Parking, en IP Parking op de EPA Vakbeurs 2017. Zij tonen hun producten aan bezoekers, afkomstig van parkeerexploitanten, planners, architecten, overheidsvertegenwoordigers en diensverleners. Bovendien zijn exposanten uit andere landen van de partij. Denk aan Faac – HUB Parking uit Italie, Parkare uit Spanje en 3C Payment uit Luxemburg.

Als voorbeeld van de toenemende digitalisering in de parkeerindustrie presenteert SKIDATA zijn nieuwste product-portfolio op de EPA Vakbeurs 2017. “SKIDATA introduceert nieuwe web-based diensten voor geïntegreerd parkeerbeheer onder de titiel: “Driving Your Digital Future”. Uitgebreide rapportages, operationele besturing op afstand en web-based rapportages zijn enkele voorbeelden van diensten die overall en altijd mobile beschikbaar zijn”, zegt Florian Schneeberger, Vice President Business Line Management & Innovation SKIDATA AG.

Ook Scheidt & Bachmann zal onder de talrijke bedrijven zijn oplossingen op gebied smart parking tonen op de vakbeurs. “Behalve de intelligente app en het toegangsportal, gecompleteerd met het kortingensysteem, tonen we onze nieuwe hardware componenten, die het nieuwe produktportfolio afronden. Het EPA Congres biedt een excellent platform om informative uit te wisselen met klanten, partners en andere vakgenoten. Daarom zijn we altijd verheugd om aan deze bijeenkomst deel te nemen.” zegt Frank Horak, Hoofd Product Management en Marketing Scheidt & Bachmann GmbH.

 

EPA Congres overtuigt met expertise

Met een uitgebreid programma wordt in het parallelle congres toegelicht, hoe smart parking vandaag al werkt en hoe het in de toekomst nog verder verbeterd kan worden. De hoofdthema’s van de meer dan 30 presentaties door experts zijn “digitalisering”, “stedelijke mobiliteit” en “veranderend mobiliteitsgedrag”. Vooraanstaande experts uit wetenschap, politiek en industrie geven een overzicht van de stand van zaken met betrekking tot slimme parkeeroplossingen op Europees niveau.

 

Vooraf boeken: Gratis entreeticket

Op epacongress.eu kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een gratis ticket voor de vakbeurs.  Een ticket aan de kassa kost EUR 20. Daar is tevens verdere informatie beschikbaar over exposanten, indeling van de beursvloer en over het Europese congres. Voor het congres kunt u eveneens via de site  aanmelden.

 

 

X