45 Nieuwe leden sluiten zich aan bij CNCF

CNCF Parijs

Terwijl de gemeenschap vandaag samenkomt bij KubeCon + CloudNativeCon Europe in Parijs, verwelkomt CNCF voortdurend investeringen van organisaties over de hele wereld. De Cloud Native Computing Foundation (CNCF), die duurzame ecosystemen voor cloud native software bouwt, kondigde vandaag aan dat 45 nieuwe leden zich bij de Foundation hebben gevoegd. Samen met honderden organisaties die continenten en industrieën overspannen, zullen deze nieuwe leden helpen cloud native innovatie te stimuleren om te reageren op de diverse en urgente uitdagingen waar organisaties mee worden geconfronteerd.

“Elk kwartaal is het inspirerend om het aantal diverse organisaties te zien die bijdragen aan en gebruikmaken van cloud native technologieën, en die streven naar verdere betrokkenheid bij de gemeenschap,” zei Chris Aniszczyk, CTO van CNCF. “Zonder de investeringen van deze vooruitdenkende bedrijven, zouden we niet hebben kunnen bereiken wat we tot nu toe hebben opgebouwd rondom Kubernetes, reagerend op uitdagingen waarvan we niet eens wisten dat ze bestonden toen we in 2015 begonnen. We kijken ernaar uit om samen te werken met deze nieuwe leden.”

Cloud Native Computing Foundation
Cloud native computing stelt organisaties in staat om schaalbare applicaties te bouwen en te draaien met een open source softwarestack in publieke, private en hybride clouds. De Cloud Native Computing Foundation (CNCF) host essentiële componenten van de wereldwijde technologie-infrastructuur, waaronder Kubernetes, Prometheus en Envoy. CNCF brengt de topontwikkelaars, eindgebruikers en leveranciers van de industrie samen en organiseert de grootste open source ontwikkelaarsconferenties ter wereld. Ondersteund door meer dan 800 leden, inclusief de grootste cloud computing- en softwarebedrijven ter wereld, evenals meer dan 200 innovatieve startups, maakt CNCF deel uit van de non-profit Linux Foundation. CNCF zet zich in om cloud-native technologie voor iedereen toegankelijk te maken met technologie die oplossingen biedt voor het ontwikkelen en uitvoeren van containers. Leden die gebruik maken van en bijdragen aan CNCF-projecten zijn o.a. Google, Microsoft en AWS. De CNCF eindgebruikersgemeenschaps groep komt regelmatig samen om best practices voor adoptie te delen en feedback te geven op projectroadmaps en toekomstige projecten voor CNCF technische leiders om te overwegen.

Lees ook:

Gerelateerde berichten...