CNCF en LF Training onthullen vier nieuwe cloud native cursussen

CNCF en LF Training onthullen vier nieuwe cloud native cursussen

Tijdens de KubeCon + CloudNativeCon Europe, die tot vandaag plaats vindt in Parijs, kondigt de organisator aan dat samen met Linux Foundation Training en Certificering nu vier extra cursussen beschikbaar komen voor hun gemeenschap.

DevOps en Workflow Management met Argo (LFS256)

Argo biedt een robuust raamwerk voor het beheren van complexe GitOps-stijl workflows op Kubernetes, waardoor organisaties hun implementatieprocessen kunnen stroomlijnen en operationele efficiëntie kunnen verbeteren. Deze cursus leert DevOps-engineers, SysAdmins en IT-managers hoe Argo te implementeren om complexe implementaties en workflows te beheren. Samen met praktijkervaring en studie zal de cursus deelnemers helpen de kennis en vaardigheden te verwerven die nodig zijn om met succes het Certified Argo Project Associate (CAPA) certificeringsexamen te halen. Meer informatie over de cursus.

Beheersing van Kubernetes Event-Driven Autoscaling met KEDA (LFS257)

Event-driven autoscaling met KEDA is een must voor cloud native professionals. Ontworpen voor Kubernetes-beheerders, DevOps-engineers en cloud native professionals, biedt deze cursus ontwikkelaars de essentiële vaardigheden die nodig zijn om KEDA te configureren en te optimaliseren voor efficiënt resourcebeheer en responsieve schaling. Meer informatie over de cursus.

Beheersing van Kubernetes Security met Kyverno (LFS255)

Naarmate Kubernetes blijft evolueren als de de facto standaard voor orchestratie, is het beheersen van Kubernetes- en cloud native security uiterst belangrijk geworden. Deze cursus is gecreëerd met Kubernetes-engineers, clusteroperators en securityprofessionals in gedachten. Het helpt IT-professionals vaardig te worden in Kubernetes-beleidsbeheer, rapportage en het effectiever beheren van Kubernetes-resources. Als gevolg hiervan zal deze cursus degenen die het volgen in staat stellen de vaardigheden op te bouwen die ze nodig hebben om posities te bekleden als een Kubernetes-securityspecialist, DevSecOps-engineer of Kubernetes-beheerder. Meer informatie over de cursus.

Inleiding tot AI/ML Toolkits met Kubeflow (LFS147x)

Deze cursus, gehost op het edX-platform, is ontwikkeld voor ontwikkelaars, ingenieurs, datawetenschappers of iedereen die geïnteresseerd is in het begrijpen van de anatomie van een machine learning toolkit die de kracht van Kubernetes benut. Cursusdeelnemers leren real-world ML-projecten te implementeren met Kubeflow. Meer informatie over de cursus, die gehost wordt op het edX-platform.

Informatie over alle cursussen en certificeringen van CNCF is te vinden hier.

Lees ook: