Beurs Zorg & ICT verplaatst naar oktober 2020 om Covid19

Jaarbeurs Utrecht, ingang oost Zorg & ICT 2020

De vakbeurs Zorg & ICT is verplaatst naar 27, 28 en 29 oktober 2020. De beurs zou oorspronkelijk plaatsvinden in april en werd vorige week al verzet naar juni vanwege Covid19.

Volgens de organisatie gebeurde dat vanwege de recente ontwikkelingen en maatregelen rond het coronavirus. “Gezien de recente ontwikkelingen en de aanvullende maatregelen van het kabinet, kunnen wij helaas niet anders dan vakbeurs Zorg & ICT uit te stellen.” Dat stelt de organisatie in een verklaring.

Aanleiding was de strategie van het kabinet om het virus Covid19 maximaal te controleren. De bijbehorende maatregelen die op 23 maart bekend werden, droegen volgens de organisatie  bij aan de beslissing om de beurs naar oktober 2020 te verplaatsen.

“We blijven positief en vertrouwen erop dat de beurs van 27 tot en met 29 oktober 2020 in goede en betrouwbare omstandigheden voor alle partijen kan doorgaan. Op dit moment gaan onze gedachten uit naar alle zorgprofessionals die zich voor ons inzetten. Zij verdienen onze aandacht en steun”, aldus Paul Verdult, brandowner bij Jaarbeurs.

 

Programma offline

Vanwege de uitstel is het het programma tijdelijk offline gehaald. De organisatie licht iedereen in zodra dit weer beschikbaar is. Dan komt het ook weer op de site te staan. Wanneer dat gebeurt is nog onduidelijk. Welke exposanten op de nieuwe datum komen of wegblijven is ook nog niet duidelijk. In april zouden ongeveer tweehonderd exposanten aanwezig zijn.

Wie heeft ingeschreven voor een sessie tijdens Zorg & ICT 2020 hoeft zich geen zorgen te maken. De inschrijvingen blijven gewoon geldig. Bij wijzigingen stuurt de organisatie een bericht. Registreren voor de nieuwe data is ook nog mogelijk. Dat kan via de website. De bevestiging komt via de mail.

Gerelateerde berichten...

X