Vakbeurs Zorg & ICT 2020 verplaatst naar juni

Jaarbeurs Utrecht, ingang oost Zorg & ICT 2020

Zorg & ICT 2020 is verplaatst naar 16, 17 en 18 juni 2020. Dat maakte de organisatie van de vakbeurs woensdag bekend. Dit besloot Jaarbeurs na intensief overleg met deelnemers en gemeente. De beurs zou plaatsvinden op 7, 8 en 9 april in de Utrechtse Jaarbeurs.

De organisatie blijft de situatie uiteraard op de voet volgen en evalueren, zo stellen ze in een verklaring op de website. Ze hopen dat ze in staat zijn om de beurs met een volwaardig concept in juni 2020 in betere omstandigheden voor alle partijen te laten doorgaan.

 

Programma offline

Vanwege de uitstel is het het programma tijdelijk offline gehaald. De organisatie licht iedereen in zodra dit weer beschikbaar is. Dan komt het ook weer op de site te staan. Wanneer dat gebeurt is nog onduidelijk. Welke exposanten op de nieuwe datum komen of wegblijven is ook nog niet duidelijk. In april zouden ongeveer tweehonderd exposanten aanwezig zijn.

Wie heeft ingeschreven voor een sessie tijdens Zorg & ICT 2020 hoeft zich geen zorgen te maken. De inschrijvingen blijven gewoon geldig. Bij wijzigingen stuurt de organisatie een bericht. Registreren voor de nieuwe data is ook nog mogelijk. Dat kan via de website. De bevestiging komt via de mail.

 

Bezorgdheid

Volgens de organisatie kwam het besluit na de groeiende bezorgdheid rond de huidige situatie. er leefden veel vragen bij zowel exposanten als bezoekers. Voorafgaand zegden steeds meer exposanten af. Verder bleek dat veel medewerkers van deelnemende bedrijven geen niet-cruciale bijeenkomsten meer mochten bijwonen. Dit gold ook voor bezoekers.

 

Gerelateerde berichten...

X