Bezoek TBX 2022

Bezoek TBX 2022

Een bezoek aan TBX 2022, hét IT-event voor IT-profs en non-IT’ers – biedt je de knowhow en tools om jouw bedrijf een boost te geven en toekomstbestendig te maken. Uitgerust met de gedeelde inzichten en het verstrekte netwerk van experts, kan jouw bedrijf beter omgaan met digitale transformatie en de technologische evolutie.

TBX 2022 maakt bezoekers bewust van de opkomende trends en technologieën die markten ontwrichten en transformeren. Op welke manier beïnvloedt technologie jouw bedrijf? Hoe bereid je jouw bedrijf voor op wat er komen gaat? Welke tools zijn daarvoor nodig? Kom naar TBX 2022 en laat jezelf klaarstomen voor de technologie van morgen.

Inspirerende sprekers

TBX (Tech Means Business) biedt een dynamische mix van inspirerende sprekers, geweldige netwerkmogelijkheden en de beste software. Enkele sprekers zijn:

Jarno Duursma is een onafhankelijk tech-expert, publicist, onderzoeker en spreker op het gebied van digitale technologie. In zijn keynote – ‘Wanneer de wereld wordt gegenereerd door code’ – gaat Jarno in op hoe de digitale en fysieke wereld steeds meer in elkaar overlopen. De volgende fase in de fusie tussen de digitale en onze fysieke wereld is de Metaverse, een toekomstig netwerk van virtuele werelden. Dat roept de vraag op: wat als onze hele wereld door software zou zijn gemaakt?

marloes

 

Blockchain-expert en consultant Marloes Pomp presenteert in haar keynote – Bereid je voor op Web 3! – de laatste web-ontwikkelingen. Waar liggen de kansen voor uw bedrijf? En hoe kun je je daar als ondernemer op voorbereiden?

 

maria

 

Schrijfster en onderzoeksjournalist Maria Genova vertelt op een interactieve manier over de toekomst van cybercriminaliteit. Vorig jaar werden meer dan drie miljoen mensen in Nederland slachtoffer van cybercriminaliteit. Maria legt cybercriminaliteit duidelijk uit, boeiend en confronterend tegelijk. Ze illustreert de nieuwste trucs van hackers en hoe zij de gevonden informatie misbruiken om meer slachtoffers te maken.

Netwerkplatform

Haal het beste uit jouw bezoek aan TBX en kom in contact met peers en exposanten. Wie zich aanmeldt voor dit event krijgt gratis toegang tot het netwerkplatform. Hier vind je informatie over producten en kun je jouw eigen persoonlijke programma voor het evenement samenstellen. Het netwerkplatform is de ideale manier om je voor te bereiden op jouw bezoek aan TBX. Je kan 1-op-1 meetings plannen met peers en exposanten en tijdens jouw bezoek heb je toegang tot de interactieve plattegrond. Zo zie je gemakkelijk waar je je bevindt en waar je terecht kunt voor verschillende exposanten, programma’s en bijeenkomsten.

Lees ook: