Laat uw verouderde software nabouwen

Laat uw verouderde software nabouwen

Soms lijkt het wel alsof onze maatschappij op een hoger tempo draait dan ooit tevoren. De continue veranderingen vereisen dat ook uw software regelmatig mee verandert. Voor u het weet, loopt u achter de feiten aan vanwege verouderde software. Door uw overjarige software slim te laten nabouwen, kunt u dat voorkomen.

Zelfs wanneer software keurig op tijd wordt voorzien van patches en updates kan het op termijn onvoldoende aansluiten bij de snel veranderende wereld om ons heen. Netzozeker geeft verouderde software een eigentijdse make-over, waardoor het weer volledig aan de eisen van de moderne tijd voldoet. De laatste gebruikswensen worden erin verwerkt, knelpunten zijn verholpen, toegang tot de cloud is geregeld, koppelingen met andere software verlopen probleemloos, nieuwe innovatiemogelijkheden zijn beschikbaar, security is naar een hoger niveau getild, mobiel werken is nu mogelijk, uw GDPR-compliancy is verzekerd en het biedt betere groeiopties voor uw organisatie.

Beproefd en kostenbesparend

Software nabouwen klinkt misschien wat ongebruikelijk, maar het is een beproefde en kostenbesparende methode. Nieuwe software aanschaffen is aanmerkelijk duurder en biedt zelden zo’n vlekkeloze overgang als de gerenoveerde software. Uiteraard worden alle functionaliteiten uitgebreid getest in een ontwikkelomgeving. De medewerkers hoeven niet opnieuw te worden opgeleid, aangezien iedereen al vertrouwd is met het systeem. Het is alleen sneller en gebruiksvriendelijker geworden. Netzozeker is expert in het slim nabouwen van software, om welk systeem het ook gaat. Denk aan het vernieuwen van uw ERP-software, uw CRM-software of uw sales- of planningsysteem. Het maakt voor Netzozeker niet uit in welke programmeertaal de applicatie is geschreven. Of dat nu Flash, Cobol of Visual Basic 6. Als het om een oudere taal gaat, zet Netzozeker dit om naar een moderne variant.

Slim koppelen van applicaties

Nog altijd werken veel organisaties met diverse softwarepakketten die (deels) dezelfde data gebruiken, maar niet met elkaar communiceren. Om dit te stroomlijnen is de aanschaf van nieuwe (maatwerk)software niet perse de aangewezen oplossing. Via middleware kunnen slimme koppelingen worden gecreëerd tussen deze applicaties, zelfs wanneer deze pakketten niet meer ondersteund worden door leveranciers. Hoe omvangrijker uw beheerprogramma, hoe meer efficiency te halen valt uit de koppeldeskundigheid van Netzozeker. Door applicaties slim met elkaar te koppelen behoren de volgende ergernissen tot het verleden: dubbel invoeren van data, het ontstaan van onnodige fouten, gebrek aan controle en andere nodeloze extra en kostbare handelingen. Koppelen bespaart kosten en bevordert efficiënt werken. Ook uw klanten en leveranciers kunt u via een API koppeling data uit uw systemen laten ontsluiten. Hiermee creëert u veel nieuwe kansen voor uw bedrijf en meerwaarde voor uw klanten en leveranciers.

De voordelen van Netzozeker

Naadloze overgang van oude naar nieuwe software
Bespaart kosten en tijd, snelle terugverdientijd
Verbeteringen op basis van uw ervaringen, slimmere software
Impact minimaal voor medewerkers (vertrouwd)
Toekomstbestendig, goed onderhoudbaar en uitbreidbaar
Bestaande informatie blijft behouden
Minder repeterende handelingen, lagere foutgevoeligheid
Meer rendement uit samenwerkende applicaties

Meer weten over het nabouwen en koppelen van uw applicaties: www.netzozeker.nl