Inschrijving nieuw beurzenprogramma IT Talent Grants geopend

data

Om jong IT-talent te waarderen en te laten zien dat excelleren loont, lanceert dutch digital delta het nieuwe beurzenprogramma IT Talent Grants. Werkgevers en onderwijsinstellingen kunnen hieraan meedoen met als bijkomend voordeel dat dat de IT-professionals van de toekomst beter zullen aansluiten op de arbeidsmarkt.

De dutch digital delta IT Talent Grants zijn onderdeel van de Human Capital Agenda ICT (HCA ICT); een actieplan om aan de groeiende vraag naar IT-professionals te voldoen.

Hoe werkt het?
Onderwijsinstellingen dragen hun meest excellente studenten voor. Bedrijven geven hun behoeften en voorkeur aan. Daarna worden bedrijven en studenten via een matchingsprocedure aan elkaar gekoppeld. In samenspraak tussen bedrijf en student wordt de beurs op maat ingezet, bijvoorbeeld voor het bekostigen van een vervolgopleiding, het bezoeken van een congres, het uitwerken van een afstudeeronderzoek of het ontwikkelen van een commerciële toepassing.

De dutch digital delta Talent Grants richten zich op excellente studenten die een IT-opleiding volgen (of cross-over) op zowel mbo-, hbo- als wo-niveau.

Ga naar www.dutchdigitaldelta.nl/grants voor meer informatie over de IT Talent Grants. Via deze website kunt u zich ook inschrijven als deelnemer aan het beurzenprogramma. Download: Brochure IT Talent Grants

Gerelateerde berichten...