iBestuur Congres 2016 – Dutch iDesign

iBestuur Congres 2016 – Dutch iDesign

Het iBestuur Congres 2016, een initiatief van Rijksoverheid en Nederland ICT, vindt plaats op woensdag 20 januari 2016. Tijdens het iBestuur Congres 2016 ziet u met eigen ogen hoe de iOverheid van morgen vandaag al in de maak is. Op één dag komen boegbeelden en aanjagers uit overheid, wetenschap, bedrijfsleven en maatschappij bijeen om het fundament van onze iSamenleving te verstevigen.

Het iBestuur Congres is de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor ICT-bedrijven, Rijksoverheid, Zelfstandige Bestuursorganen (ZBO’s) en lagere overheden. Alle actuele thema’s komen aan bod, alle belangrijke stakeholders zijn aanwezig. Het iBestuur Congres biedt bedrijven de mogelijkheid om op één dag bijgepraat te worden en de overheid beter te leren kennen. Keynote sprekers zijn onder meer Constantijn van Oranje-Nassau en Bas Eenhoorn, Digicommissaris.

Programma

Op 20 januari 2016 opent De Woonindustrie in Nieuwegein vanaf 12.00 uur haar deuren. Het programma start om 12.00 uur met een lunch en vanaf 13.00 uur is de plenaire opening op de main stage. De middag voert u langs de zes disciplines van Dutch iDesign, met zo’n 40 verschillende sessies vol nieuwe perspectieven en gevestigde namen. U sluit de dag af met een bijzondere live performance en een netwerkborrel. Vanuit elk perspectief hoort, ziet en proeft u de kracht van Dutch iDesign.

Uw hoofdontwerper

De dagvoorzitter van het iBestuur Congres 2016 is Eppo van Nispen tot Sevenaer, directeur van de stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB) en al jaren de best gewaardeerde spreker van het iBestuur Congres.

Registratie

U kunt zich aanmelden voor het iBestuur Congres via deze link.